Categorii

Promotii

Toate promotiile

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap FARMOMED.RO fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon ECHIPAMENTEMEDICALE saboti din piele saboti dama

Producători

Termometru frunte NON CONTACT Laica

Termometru frunte NON CONTACT Laica

Termometru digital cu raze infrarosii pentru frunte

 

STH1003

219,73 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

12 alte produse din aceași categorie:

Termometru frunte NON CONTACT Laica <p><strong>Termometru digital cu raze infrarosii pentru masurarea temperaturii la nivelul fruntii fara contact</strong></p> <p>Termometrul digital cu raze infrarosii pentru frunte Laica TH1003 detecteaza temperatura corporala in mod precis si fara a cauza dureri sau disconfort. Este sigur, rapid si usor de folosit datorita tehnologiei de masurare cu cu infrarosu.</p> <p><strong>Timp de masurare: o secunda.</strong></p> <p>Aparatul este dotat cu un ecran LCD usor de citit.</p> <p><strong>Termometrul Laica TH1003 masoara temperatura de pe frunte fara contactul cu pielea, temperatura din camera, temperatura lichidelor si suprafetelor.</strong></p> <div><strong>Masurarea temperaturii: pentru a realiza o masuratoare trebuie sa pozitionati termometrul la o distanta de 1-5 cm de frunte si  sa apasati butonul O/I. Termometrul va scoate un semnal acustic, indicand ca masuratoarea s-a terminat.</strong></div> <div> </div> <div><strong>Citirea rezultatului: ecranul termometrului va afisa temperatura masurata si se va colora in functie de temperatura afisata.</strong></div> <div><strong>Verde (36,0 - 37,3 <span>o</span>Celsius), Galben ( 37,4 - 38,0 <span>o</span>Celsius) sau Rosu (38,1 - 43,00 <span>o</span>Celsius).</strong></div> <p><strong>Laica TH1003 nu contine sticla sau mercur.</strong></p> <p>Masurarea temperaturii se face in grade Celsius (°C) si Fahrenheit (°F).</p> <p>Semnalele acustice pot fi oprite prin activarea functiei <strong>SILENT </strong>fiind potrivit pentru masurarea temperaturii copiilor care dorm.</p> <p>Termometrul de frunte Laica TH1003 memoreaza ultimele 50 de masuratori.</p> <p>Functioneaza cu 2 baterii 1,5V AAA incluse in pachet.</p> <p>Inchidere automata dupa 18 secunde.</p> <p>Produsul este in conformitate cu directiva 93/42/EEC pentru dispozitive medicale.</p> <p><strong>Specificatii tehnice:</strong></p> <ul> <li>Afisaj LCD cu 3 culori;</li> <li>Nivelul de masurare: pentru frunte 34-43 <span>o</span>Celsius, pentru suprafete 0 - 100 <span>o</span>Celsius.</li> <li>Memoreaza ultimele 50 de masuratori;</li> <li>Dimensiune termometru: 14 x 7.8 x 4 cm;</li> <li>Durata de viata a bateriilor: aproximativ 3.000 de masuratori.</li> </ul> <p>Termometrul este clasificat cu <strong>grad de protectie IP22</strong>: unde prima cifra indica gradul de protecție impotriva patrunderii corpurilor straine solide (de la 0 la 6), iar a doua cifra gradul de protectie impotriva patrunderii lichidelor (de la 0 la 8).</p> <p>Continutul pachetului: termometru digital cu raze infrarosii pentru frunte Laica TH1003, baterii, garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.</p> <p>Laica TH1003 este un dispozitiv medical.</p>
219,73 lei

Informatii

Termometru digital cu raze infrarosii pentru masurarea temperaturii la nivelul fruntii fara contact

Termometrul digital cu raze infrarosii pentru frunte Laica TH1003 detecteaza temperatura corporala in mod precis si fara a cauza dureri sau disconfort. Este sigur, rapid si usor de folosit datorita tehnologiei de masurare cu cu infrarosu.

Timp de masurare: o secunda.

Aparatul este dotat cu un ecran LCD usor de citit.

Termometrul Laica TH1003 masoara temperatura de pe frunte fara contactul cu pielea, temperatura din camera, temperatura lichidelor si suprafetelor.

Masurarea temperaturii: pentru a realiza o masuratoare trebuie sa pozitionati termometrul la o distanta de 1-5 cm de frunte si  sa apasati butonul O/I. Termometrul va scoate un semnal acustic, indicand ca masuratoarea s-a terminat.
 
Citirea rezultatului: ecranul termometrului va afisa temperatura masurata si se va colora in functie de temperatura afisata.
Verde (36,0 - 37,3 oCelsius), Galben ( 37,4 - 38,0 oCelsius) sau Rosu (38,1 - 43,00 oCelsius).

Laica TH1003 nu contine sticla sau mercur.

Masurarea temperaturii se face in grade Celsius (°C) si Fahrenheit (°F).

Semnalele acustice pot fi oprite prin activarea functiei SILENT fiind potrivit pentru masurarea temperaturii copiilor care dorm.

Termometrul de frunte Laica TH1003 memoreaza ultimele 50 de masuratori.

Functioneaza cu 2 baterii 1,5V AAA incluse in pachet.

Inchidere automata dupa 18 secunde.

Produsul este in conformitate cu directiva 93/42/EEC pentru dispozitive medicale.

Specificatii tehnice:

  • Afisaj LCD cu 3 culori;
  • Nivelul de masurare: pentru frunte 34-43 oCelsius, pentru suprafete 0 - 100 oCelsius.
  • Memoreaza ultimele 50 de masuratori;
  • Dimensiune termometru: 14 x 7.8 x 4 cm;
  • Durata de viata a bateriilor: aproximativ 3.000 de masuratori.

Termometrul este clasificat cu grad de protectie IP22: unde prima cifra indica gradul de protecție impotriva patrunderii corpurilor straine solide (de la 0 la 6), iar a doua cifra gradul de protectie impotriva patrunderii lichidelor (de la 0 la 8).

Continutul pachetului: termometru digital cu raze infrarosii pentru frunte Laica TH1003, baterii, garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.

Laica TH1003 este un dispozitiv medical.

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Termometru frunte NON CONTACT Laica

Termometru frunte NON CONTACT Laica

Scrieți-vă părerea