Categorii

Promotii

Toate promotiile

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE saboti leon saboti din piele handicap fotoliu rulant saboti dama fotoliu rulant pliabil PRODUSE RECOMANDATE cadru de mers pliabil

Producători

Tensiometru de incheietura Laica BM1005

Tensiometru de incheietura Laica BM1005

Tensiometru automat de incheietura

Disponibilitate: Livrare oriunde in tara in 48 de ore!

F1TE5

130,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

30 alte produse din aceași categorie:

Informatii

Tensiometru automat de incheietura Laica BM1005

Laica va pune la dispozitie un tensiometru electronic pentru masurarea tensiunii arteriale si a pulsului BM1005. Tensiometrul de incheietura este un dispozitiv medical ce va permite sa va monitorizati starea de sanatate in conforul propriului camin fara a fi necesara vizita la doctor. Umflarea si dezumflarea se realizeaza automat.

Laica BM1005 masoara eficient si non invaziv tensiunea arteriala (sistolica si diastolica) si pulsul. Tensiometrul de incheietura afiseaza clasificarea nivelelor de tensiune arteriala conform WHO (World Health Organization - Organizatia Mondiala a Sanatatii). Metoda de masurare este oscilometrica conferind acuratete si fiabilitate.Laica BM1005 are ecran mare LCD usor de citit.

Recomandari:

Tensiunea sangelui variaza de-a lungul zilei. Incercati sa efectuati mai multe masuratori de-a lungul zilei pentru a intelege mai bine reactiile organismului in momente diferite ale zilei (dupa o activitate fizica, in timpul muncii, dupa mese etc).

Nu va bazati pe o singura masuratoare. Se recomanda efectuarea a cel putin doua masuratori la o distanta de cel putin 10-15 minute. Este necesar sa lasati bratul sa se odihneasca timp de cel putin 10-15 minute, deoarece congestionarea sangelui ar putea determina rezultate false. Mai multe masuratori, facute pe o perioada lunga de timp, va vor indica mai bine tensiunea sangelui dumneavoastra. Este important sa comparati masuratorile facute intotdeauna in aceleasi conditii fizice.

Memoria stocheaza:

  • - tensiunea arteriala (sistolica si diastolica);
  • - pulsul;
  • - data si ora pentru 60 de masurari;
  • - bataile iregulate ale inimii (daca este cazul);
  • - indicatorul de clasificare a tensiunii arteriale stabilit de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

 

Laica BM1005 functioneaza cu 2 baterii alcaline tip 1.5 V AA incluse in pachet. Produsul este in conformitate cu directiva 93/42/EEC pentru “dispozitive medicale”

Specificatii tehnice:

  • - memoreaza 60 de masuratori impreuna cu data si ora efectuarii lor;
  • - dimensiuni: L=6,6 Lat=6,3 H=2,6 (cm);
  • - dimensiunile ecranului LCD: 3 x 2,9 (cm).

Continutul pachetului: tensiometru automat de incheietura Laica BM1005, suport tensiometru, 2 baterii alcaline tip 1.5 V AA, certificat de garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.

 

 

 

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Tensiometru de incheietura Laica BM1005

Tensiometru de incheietura Laica BM1005

Tensiometru automat de incheietura

Scrieți-vă părerea