Categorii

Promotii

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap FARMOMED.RO fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele ECHIPAMENTEMEDICALE saboti dama

Producători

Minipaturica Label Label Friends - Leu

Minipaturica Label Label Friends - Leu

Multor copii le place sa se joace cu etichetele plusurilor si jucariilor cu care dorm, sa le smotoceasca si sa le bage in gurita.

F2JC5

-10,00 lei

65,00 lei

Pret redus!

55,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

4 alte produse din aceași categorie:

Minipaturica Label Label Friends - Leu <p style="text-align: justify;"><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Majoritatea copiiilor devin relaxati in contact cu jucaria lor pentru somn, strangand-o in brate, tinand-o langa ei.  Oferindu-le o minipaturica din colectia Label Label, unul din aceste animalute zambitoare, foarte viu colorate, veti fi sigur ca veti face cea mai buna alegere!  In plus, vor avea atat o minipaturica pentru somn, cat si un animalut de plus.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Confectionata din materiale extrem de moi si naturale, ea va fi repede adoptata.</span></p> <p align="justify"><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">In acelasi timp, parintii vor fi si ei linistiti ca etichetele sunt bine fixate de material, neexistand nici un pericol de a se desprinde. De asemenea, vor fi  multumiti ca vor putea spala paturica foarte usor!  </span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Minipaturica are doua fete colorate, in forma de animalute si foarte multe etichete de diferite dimensiuni si texturi. Diversele texturi ale materialului precum si culorile vii si atragatoare ajuta la dezvoltarea simturilor tactile si vizuale.</span></p> <p align="justify"><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Este recomandata copiiilor inca de la nastere. </span></p> <div align="justify"><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Dimensiuni:</span></div> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">- cu etichete:    33*28*0.3 cm</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">- fara etichete: 28*21*0.3 cm</span></p> <p align="justify"><span style="font-size: 10pt; color: #000000;">Producator: VER B.V., Olanda</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000;"> </span></p> <div style="text-align: justify;" align="justify"><span style="color: #000000;"> </span></div>
55,00 lei

Informatii

Majoritatea copiiilor devin relaxati in contact cu jucaria lor pentru somn, strangand-o in brate, tinand-o langa ei.  Oferindu-le o minipaturica din colectia Label Label, unul din aceste animalute zambitoare, foarte viu colorate, veti fi sigur ca veti face cea mai buna alegere!  In plus, vor avea atat o minipaturica pentru somn, cat si un animalut de plus.

Confectionata din materiale extrem de moi si naturale, ea va fi repede adoptata.

In acelasi timp, parintii vor fi si ei linistiti ca etichetele sunt bine fixate de material, neexistand nici un pericol de a se desprinde. De asemenea, vor fi  multumiti ca vor putea spala paturica foarte usor!  

Minipaturica are doua fete colorate, in forma de animalute si foarte multe etichete de diferite dimensiuni si texturi. Diversele texturi ale materialului precum si culorile vii si atragatoare ajuta la dezvoltarea simturilor tactile si vizuale.

Este recomandata copiiilor inca de la nastere. 

Dimensiuni:

- cu etichete:    33*28*0.3 cm

- fara etichete: 28*21*0.3 cm

Producator: VER B.V., Olanda

 

 

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Minipaturica Label Label Friends - Leu

Minipaturica Label Label Friends - Leu

Scrieți-vă părerea