Categorii

Promotii

Toate promotiile

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele saboti dama PRODUSE RECOMANDATE cadru de mers pliabil

Producători

Cerotto Spray 50 ml

Cerotto Spray 50 ml

Este un spray adecvat tratarii micilor plagi, excoriatii, arsuri, care se aplica dupa dezinfectarea plagii. Usuca rapid, formand o pelicula transparenta care respinge apa si permite transpiratia care protejeaza de murdarie si bacterii pentru cel putin doua zile.

Doar online

25,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

2 alte produse din aceași categorie:

Cerotto Spray 50 ml <h1><span style="font-size: 10pt;">PROTEJEAZA TOATE PLAGILE  - SE APLICA ORIUNDE</span></h1> <h3><span style="font-size: 10pt;">CE ESTE?</span></h3> <p><span style="font-size: 10pt;">Este un spray adecvat tratarii micilor plagi, excoriatii, arsuri, care se aplica dupa dezinfectarea plagii. Usuca rapid, formand o pelicula transparenta care respinge apa si permite transpiratia care protejeaza de murdarie si bacterii pentru cel putin doua zile. </span></p> <h3><span style="font-size: 10pt;">PLUS AL PLASTURELUI SPRAY 80 DE APLICATII</span></h3> <p><span style="font-size: 10pt;">Fata de spray-urile traditionale, mai mici, Master-Aid PLASTU-RE SPRAY este ambalat într-un flacon de 50 ml si permite efectuarea a  80  de  aplicatii. </span></p> <h3><span style="font-size: 10pt;">MIC SI PRACTIC</span></h3> <p><span style="font-size: 10pt;">Flaconul compact poate fi transportat în poseta si utilizat în multiple cazuri (sport, casa, lucru, calatorii).</span></p> <h3><span style="font-size: 10pt;">RAPID</span></h3> <p><span style="font-size: 10pt;">Este un tratament rapid de utilizat, usuca rapid si asigura o protectie pentru cel putin 2 zile.</span></p> <h3><span style="font-size: 10pt;">RESPINGE APA</span></h3> <p><span style="font-size: 10pt;">Permite practicarea sportului sau desfasurarea activitatilor domestice fara a acorda atentie contactului cu apa. </span></p> <h3><span style="font-size: 10pt;">SIGUR</span></h3> <p><span style="font-size: 10pt;">Pelicula transparenta lasa pielea sa transpire si permite controlul evolutiei plagii. </span></p> <h3><span style="font-size: 10pt;">ESTETIC</span></h3> <p><span style="font-size: 10pt;">Este o protectie invizibila si transparenta care dispare progresiv singura. </span></p> <h3><span style="font-size: 10pt;">PERFORMANTA</span></h3> <p><span style="font-size: 10pt;">Pelicula adera precum o a doua piele.</span><br /><br /><span style="font-size: 10pt;">Produsul este un dispozitiv medical clasa a II-a, conform cu directiva 93/42/CEE</span></p>
25,00 lei

Informatii

PROTEJEAZA TOATE PLAGILE  - SE APLICA ORIUNDE

CE ESTE?

Este un spray adecvat tratarii micilor plagi, excoriatii, arsuri, care se aplica dupa dezinfectarea plagii. Usuca rapid, formand o pelicula transparenta care respinge apa si permite transpiratia care protejeaza de murdarie si bacterii pentru cel putin doua zile.

PLUS AL PLASTURELUI SPRAY 80 DE APLICATII

Fata de spray-urile traditionale, mai mici, Master-Aid PLASTU-RE SPRAY este ambalat într-un flacon de 50 ml si permite efectuarea a  80  de  aplicatii.

MIC SI PRACTIC

Flaconul compact poate fi transportat în poseta si utilizat în multiple cazuri (sport, casa, lucru, calatorii).

RAPID

Este un tratament rapid de utilizat, usuca rapid si asigura o protectie pentru cel putin 2 zile.

RESPINGE APA

Permite practicarea sportului sau desfasurarea activitatilor domestice fara a acorda atentie contactului cu apa.

SIGUR

Pelicula transparenta lasa pielea sa transpire si permite controlul evolutiei plagii.

ESTETIC

Este o protectie invizibila si transparenta care dispare progresiv singura.

PERFORMANTA

Pelicula adera precum o a doua piele.

Produsul este un dispozitiv medical clasa a II-a, conform cu directiva 93/42/CEE

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Cerotto Spray 50 ml

Cerotto Spray 50 ml

Scrieți-vă părerea