Categorii

Promotii

Toate promotiile

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele saboti dama PRODUSE RECOMANDATE cadru de mers pliabil

Producători

Pachet ingrijire 2

Pachet ingrijire 2

Economisiti 15% din pretul de vanzare achizitionand acest pachet pentru diversificare!

 

F2PB11

169,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

10 alte produse din aceași categorie:

Pachet ingrijire 2 <p><strong><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Setul contine:</span></strong></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">-  Tampoane pentru san Nurture, ultra subtiri, 40 buc</span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">-   Kit ingrijire Nurture</span><span style="color: #000000;"> </span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Kit-ul esential pentru ingrijire Vital Baby Nurture include:</span></p> <p><span style="color: #000000;"><span style="font-size: 10pt;"> </span><span style="font-size: 10pt;">- Termometru digital pentru baie si camera are un design placut si masoara atat temperatura camerei cat si temperatura apei. Are un timp de raspuns foarte redus, asigurand in acelasi timp acuratete si siguranta valorilor afisate. Datorita afisajului LCD mare este usor de citit.</span></span></p> <p><span style="color: #000000;"><span style="font-size: 10pt;"> </span><span style="font-size: 10pt;">- Termometrul cu varf flexibil  este usor de folosit de catre intreaga familie, creat pentru a masura temperatura atat rectal si oral cat si axial. Avand un timp de raspuns redus, asigura in acelasi timp acuratete si siguranta valorilor afisate.</span></span></p> <p><span style="color: #000000;"><span style="font-size: 10pt;"> </span><span style="font-size: 10pt;">- Pompa de nas Vital Baby Nurture a fost special creata pentru a desfunda nasul bebelusului printr-o simpla apasare.  Baza si aripioarele usor de apucat iti vor oferi un control sigur asupra pompei, in timp ce varful din silicon moale perfect dimensionat iti va permite curatarea nasucului, asigurandu-i comfortul necesar.</span></span></p> <p><span style="color: #000000;"><span style="font-size: 10pt;">Tampoanele de san pot fi purtate pe sutien obisnuit sau pe sutien pentru alaptat. Tot ce trebuie facut este sa lipiti partea adeziva a tamponului pe sutien. Designul special conturat 3D confera un confort maxim, fiind in acelasi timp discret.</span></span></p> <p><strong><span style="color: #000000;"><span style="font-size: 10pt;">Termen de garantie:</span></span></strong></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">-  Termometru digital pentru baie si camera: 24 luni</span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">-  Termometru cu varf flexibil: 24 luni </span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Produsele nu contin: BPA, Latex si Ftalati</span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Producator: Vital Baby, Marea Britanie</span><span style="color: #000000;"> </span></p>
169,00 lei

Informatii

Setul contine:

-  Tampoane pentru san Nurture, ultra subtiri, 40 buc

-   Kit ingrijire Nurture 

Kit-ul esential pentru ingrijire Vital Baby Nurture include:

 - Termometru digital pentru baie si camera are un design placut si masoara atat temperatura camerei cat si temperatura apei. Are un timp de raspuns foarte redus, asigurand in acelasi timp acuratete si siguranta valorilor afisate. Datorita afisajului LCD mare este usor de citit.

 - Termometrul cu varf flexibil  este usor de folosit de catre intreaga familie, creat pentru a masura temperatura atat rectal si oral cat si axial. Avand un timp de raspuns redus, asigura in acelasi timp acuratete si siguranta valorilor afisate.

 - Pompa de nas Vital Baby Nurture a fost special creata pentru a desfunda nasul bebelusului printr-o simpla apasare.  Baza si aripioarele usor de apucat iti vor oferi un control sigur asupra pompei, in timp ce varful din silicon moale perfect dimensionat iti va permite curatarea nasucului, asigurandu-i comfortul necesar.

Tampoanele de san pot fi purtate pe sutien obisnuit sau pe sutien pentru alaptat. Tot ce trebuie facut este sa lipiti partea adeziva a tamponului pe sutien. Designul special conturat 3D confera un confort maxim, fiind in acelasi timp discret.

Termen de garantie:

-  Termometru digital pentru baie si camera: 24 luni

-  Termometru cu varf flexibil: 24 luni 

Produsele nu contin: BPA, Latex si Ftalati

Producator: Vital Baby, Marea Britanie 

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Pachet ingrijire 2

Pachet ingrijire 2

Scrieți-vă părerea