Categorii

Promotii

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele saboti dama cadru de mers pliabil perna antidecubit

Producători

Sauna faciala Laica MD6062

Sauna faciala Laica MD6062

Sauna faciala Laica cu dubla functie

F3IF1

123,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

2 alte produse din aceași categorie:

Sauna faciala Laica MD6062 <p><span style="color: #000000;"><strong><span style="font-size: small;">Sauna faciala Laica MD6062</span></strong></span></p> <p><span style="font-size: small; color: #000000;">Laica MD6062 are dubla functie:</span><strong><span style="font-size: small; color: #000000;"> Sauna faciala</span></strong><span style="font-size: small; color: #000000;"> si</span><strong><span style="font-size: small; color: #000000;"> Inhalator</span></strong></p> <p><strong><span style="text-decoration: underline; color: #000000;"><span style="font-size: small;">Sauna faciala</span></span></strong></p> <p><span style="font-size: small; color: #000000;">Sauna faciala <strong>Laica</strong> MD6062, profitand de actiunea benefica a aburilor, permite o curatare profunda si precisa a fetei inlaturand impuritatile si punctele negre. Pielea reimprospatata si hidratata va fi reintinerita si mai luminoasa.</span></p> <p><span style="font-size: small; color: #000000;">Sauna faciala <strong>Laica</strong> este ideala pentru utilizarea acasa, pentru a inlatura machiajul in profunzime, deschiderea porilor pielii si pentru facilitarea bronzarii evitand uscarea pielii. </span></p> <p><span style="font-size: small; color: #000000;">Sauna faciala<strong> Laica </strong>MD6062 va ajuta sa curatati in profunzime tenul si sa scapati de acnee si de puncte negre. Sedintele regulate de sauna pentru fata au rolul de a deschide porii blocati de la nivelul tenului, de a rehidrata pielea fetei, de a stimula circulatia sangvina si de a indeparta celulele moarte.</span></p> <p><span style="font-size: small; color: #000000;">Sauna faciala poate fi efectuata si cu infuzie de ceai sau cu diferite uleiuri eterice.</span></p> <p><span style="font-size: small; color: #000000;"><strong>Laica</strong> MD6062 se alimenteaza la priza. </span></p> <p><strong><span style="font-size: small; text-decoration: underline; color: #000000;">Inhalator</span></strong></p> <p><span style="font-size: small; color: #000000;">Pe langa conul facial pentru inhalare prin gura, Laica Md6062 este dotata si cu o masca speciala pentru inhalarea prin nas.</span></p> <p><span style="font-size: small; color: #000000;">In cazul expunerii la temperaturi reci, membranele mucoasei devin mai uscate. Utilizand aparatul Laica mucoasele se umezesc astfel incat isi pot indeplini functia cat mai bine - accea de a curata aerul pe care in respiram. </span></p> <p><span style="font-size: small; color: #000000;"><strong>Pachetul contine:</strong> unitate principala (cu intrerupator, indicator luminos si bazin pt. apa), con facial, inhalator, dozator, manual de utilizare in lb. romana, certificat de garantie de 2 ani. </span></p>
123,00 lei

Informatii

Sauna faciala Laica MD6062

Laica MD6062 are dubla functie: Sauna faciala si Inhalator

Sauna faciala

Sauna faciala Laica MD6062, profitand de actiunea benefica a aburilor, permite o curatare profunda si precisa a fetei inlaturand impuritatile si punctele negre. Pielea reimprospatata si hidratata va fi reintinerita si mai luminoasa.

Sauna faciala Laica este ideala pentru utilizarea acasa, pentru a inlatura machiajul in profunzime, deschiderea porilor pielii si pentru facilitarea bronzarii evitand uscarea pielii.

Sauna faciala Laica MD6062 va ajuta sa curatati in profunzime tenul si sa scapati de acnee si de puncte negre. Sedintele regulate de sauna pentru fata au rolul de a deschide porii blocati de la nivelul tenului, de a rehidrata pielea fetei, de a stimula circulatia sangvina si de a indeparta celulele moarte.

Sauna faciala poate fi efectuata si cu infuzie de ceai sau cu diferite uleiuri eterice.

Laica MD6062 se alimenteaza la priza.

Inhalator

Pe langa conul facial pentru inhalare prin gura, Laica Md6062 este dotata si cu o masca speciala pentru inhalarea prin nas.

In cazul expunerii la temperaturi reci, membranele mucoasei devin mai uscate. Utilizand aparatul Laica mucoasele se umezesc astfel incat isi pot indeplini functia cat mai bine - accea de a curata aerul pe care in respiram.

Pachetul contine: unitate principala (cu intrerupator, indicator luminos si bazin pt. apa), con facial, inhalator, dozator, manual de utilizare in lb. romana, certificat de garantie de 2 ani.

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Sauna faciala Laica MD6062

Sauna faciala Laica MD6062

Scrieți-vă părerea