Categorii

Promotii

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele saboti dama PRODUSE RECOMANDATE cadru de mers pliabil

Producători

Ham pentru scaun KOO-DI

Ham pentru scaun KOO-DI

Bebe a crescut, sta deja in fundulet si iesirile in oras, in excursii sau vizite la prieteni au devenit din ce in ce mai dese. Dar ce faci cand la restaurantul la care te duci nu este disponibil nici un scaun de masa pentru bebelusi? Sau poate nu este la fel de curat ca si cel de acasa?

Iata Solutia: hamul pentru scaun de la Koo-Di

F2HM2

75,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

4 alte produse din aceași categorie:

Ham pentru scaun KOO-DI <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Acest ham, in forma impachetata are dimensiuni reduse, de aproximativ 14*14 cm, putand incapea cu usurinta in orice geanta, fie ea oricat de mica, sau chiar poate fi purtat agatat de carut, datorita agatatorii speciale.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Cum procedezi? Se scoate foarte usor si se aseaza pe orice spatar de scaun, indiferent daca spatarul este rotund sau drept. Se aseaza copilul si se strange centura. Astfel, in nici un minut ai transformat orice scaun de masa normal intr-un scaun de masa pentru bebelusi.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">In plus, ai o mai mare siguranta privind curatenia acestuia.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Cand doresti sa il strangi, tot ce ai de facut este sa il impachetezi usor in buzunarul integrat. Datorita acestui buzunar, poti fi sigur ca nu vei pierde niciodata husa acestuia.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Se spala la temperaturi de 40 grade si se recomanda pentru copii intre 6-30 luni.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Culori  disponibile: Gri cu verde   </span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Producator: WHL (Koo-Di), Marea Britanie</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000;"> </span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><object width="425" height="350" data="http://www.youtube.com/embed/dyNlSyl8z1Q" type="video/quicktime"><param name="src" value="http://www.youtube.com/embed/dyNlSyl8z1Q" /><param name="frameborder" value="0" /></object></span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000;"> </span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000;"> </span></p>
75,00 lei

Informatii

Acest ham, in forma impachetata are dimensiuni reduse, de aproximativ 14*14 cm, putand incapea cu usurinta in orice geanta, fie ea oricat de mica, sau chiar poate fi purtat agatat de carut, datorita agatatorii speciale.

Cum procedezi? Se scoate foarte usor si se aseaza pe orice spatar de scaun, indiferent daca spatarul este rotund sau drept. Se aseaza copilul si se strange centura. Astfel, in nici un minut ai transformat orice scaun de masa normal intr-un scaun de masa pentru bebelusi.

In plus, ai o mai mare siguranta privind curatenia acestuia.

Cand doresti sa il strangi, tot ce ai de facut este sa il impachetezi usor in buzunarul integrat. Datorita acestui buzunar, poti fi sigur ca nu vei pierde niciodata husa acestuia.

Se spala la temperaturi de 40 grade si se recomanda pentru copii intre 6-30 luni.

Culori  disponibile: Gri cu verde   

Producator: WHL (Koo-Di), Marea Britanie

 

 

 

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Ham pentru scaun KOO-DI

Ham pentru scaun KOO-DI

Scrieți-vă părerea