Categorii

Promotii

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap FARMOMED.RO fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele ECHIPAMENTEMEDICALE saboti dama

Producători

Cada de hidromasaj picioare Laica PC1017

Cada de hidromasaj picioare Laica PC1017

 

Aparat de hidromasaj pentru picioare

133,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

30 alte produse din aceași categorie:

Cada de hidromasaj picioare Laica PC1017 <p><span>Beneficiile hidromasajului</span></p> <p><span>Aparatul de hidromasaj pentru picioare <strong>Laica PC1017</strong> imbina proprietatile benefice ale apei cu cele ale masajului, profitand de efectele lor relaxante si de beneficiile asupra sanatatii. Masajul facut cu aparatul de hidromasaj Laica PC1017 stimuleaza circulatia sangvina, crescand nivelul de oxigenare al celulelor.</span></p> <p><span>Baia la picioare da rezultate excelente in cazul durerilor de cap, cefaleei, racelii si in cazul nevralgiilor faciale. Este util in cazurile de oboseala excesiva a membrelor inferioare si pentru varice.</span></p> <p><span>Daca aparatul de masaj este utilizat regulat, acesta regenereaza pielea, facand-o mai fina si mai moale conferindu-va o senzatie placuta.</span></p> <p><span>Efectul caldurii creste elasticitatea tesuturilor, reduce rigiditatea articulatiilor si elibereaza stresul.</span></p> <p><span>Partea de jos a cazii mentine apa la o temperatura constanta.</span></p> <p><span>Vibratiile confera intr-un timp foarte scurt o senzatie placuta de bine si relaxare.</span></p> <p><span>Un masaj relaxant pentru picioare este modul perfect de a incheia o zi stresanta.</span></p> <p> <span>Caracteristicile produsului:</span></p> <p><span>- Aparatul de hidromasaj Laica PC1017 <strong>produce bule de aer si vibratii</strong> pentru a restabili rapid o senzatie placuta de bine si relaxare.</span></p> <p><span>- Partea de jos a cazii de hidromasaj <strong>pastreaza constanta temperatura apei incalzite.</strong><br /></span></p> <p><span>- Aparatul de hidromasaj Laica PC1017 are <strong>protectie anti-stropire</strong>.</span></p> <p><span>- Dotat cu denivelari pentru masajul talpilor.</span></p> <p><span>Laica PC1017 este in garantie timp de 2 ani.</span></p> <p><span>Dimensiuni: 35,5 x 32 x 15 cm.</span></p> <p><span>Cada de hidromasaj Laica functioneaza prin conectarea la reteaua electrica.</span></p> <p><span>Continutul pachetului: aparat de hidromasaj pt. picioare Laica PC1017, manual de instructiuni, certificat de garantie (2 ani).</span></p>
133,00 lei

Informatii

Beneficiile hidromasajului

Aparatul de hidromasaj pentru picioare Laica PC1017 imbina proprietatile benefice ale apei cu cele ale masajului, profitand de efectele lor relaxante si de beneficiile asupra sanatatii. Masajul facut cu aparatul de hidromasaj Laica PC1017 stimuleaza circulatia sangvina, crescand nivelul de oxigenare al celulelor.

Baia la picioare da rezultate excelente in cazul durerilor de cap, cefaleei, racelii si in cazul nevralgiilor faciale. Este util in cazurile de oboseala excesiva a membrelor inferioare si pentru varice.

Daca aparatul de masaj este utilizat regulat, acesta regenereaza pielea, facand-o mai fina si mai moale conferindu-va o senzatie placuta.

Efectul caldurii creste elasticitatea tesuturilor, reduce rigiditatea articulatiilor si elibereaza stresul.

Partea de jos a cazii mentine apa la o temperatura constanta.

Vibratiile confera intr-un timp foarte scurt o senzatie placuta de bine si relaxare.

Un masaj relaxant pentru picioare este modul perfect de a incheia o zi stresanta.

 Caracteristicile produsului:

- Aparatul de hidromasaj Laica PC1017 produce bule de aer si vibratii pentru a restabili rapid o senzatie placuta de bine si relaxare.

- Partea de jos a cazii de hidromasaj pastreaza constanta temperatura apei incalzite.

- Aparatul de hidromasaj Laica PC1017 are protectie anti-stropire.

- Dotat cu denivelari pentru masajul talpilor.

Laica PC1017 este in garantie timp de 2 ani.

Dimensiuni: 35,5 x 32 x 15 cm.

Cada de hidromasaj Laica functioneaza prin conectarea la reteaua electrica.

Continutul pachetului: aparat de hidromasaj pt. picioare Laica PC1017, manual de instructiuni, certificat de garantie (2 ani).

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Cada de hidromasaj picioare Laica PC1017

Cada de hidromasaj picioare Laica PC1017

Scrieți-vă părerea