Categorii

Promotii

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele saboti dama PRODUSE RECOMANDATE cadru de mers pliabil

Producători

Cearsaf Din Bambus Pentru Cos Bebelus, 80x40x10 Cm, Little Bamboo

Cearsaf Din Bambus Pentru Cos Bebelus, 80x40x10 Cm, Little Bamboo

Avand in compozitie 70% bambus, acest cearsaf extrem de fin si delicat este perfect pentru pielea sensibila a bebelusului.

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc.

LB1201046

79,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe


Anunță-mă când este disponibil

30 alte produse din aceași categorie:

Cearsaf Din Bambus Pentru Cos Bebelus, 80x40x10 Cm, Little Bamboo <p>Avand in compozitie 70% bambus, acest cearsaf extrem de fin si delicat este perfect pentru pielea sensibila a bebelusului.</p> <p> </p> <p>Marginile cearsafului au elastic pentru o fixare cat mai buna a acestuia pe saltea.</p> <p> </p> <p>Gama de produse eco friendly pentru ingrijire Little Bamboo, din Australia, este rezultatul unor cercetari continue si acerbe pentru obtinerea celei mai bune balante intre constructie si compozitie</p> <p> </p> <ul> <li>·         Dimensiune: 80 x40 x10 cm</li> <li>·         Culoare: alb natural</li> <li>·         Compozitie: 70% bambus organic, 30% bumbac</li> </ul> <p> </p> <p> </p> <p>Articolele din bambus foarte fine si confortabile sunt ideale pentru bebelusi si copii. Studiile efectuate au aratat ca, in comparatie cu bumbacul, articolele care au in compozitia lor bambus organic sunt:</p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <ul> <li>·         fine ca mătasea - confort sporit</li> <li>·         au capacitate sporită de a absorbi cu 60% mai multă apă - copilul se usucă mai repede</li> <li>·         călduroase iarna și răcoroase vară (+/-2 grade Celsius) - confort sporit pentru copil</li> <li>·         se adaptează la temperatura corpului</li> <li>·         respirabile - copil fericit</li> <li>·         au proprietăți naturale, antibacteriene - copil sănătos</li> <li>·         absorb cu 30% mai greu mirosurile neplăcute - miros plăcut</li> </ul> <p> </p> <p> </p> <p>Bambusul este o planta folosita in compozitia tesaturilor de mii de ani. Chiar si metoda de a transforma aceste fibre in fire este veche de peste 1000 de ani.</p> <p> </p> <p>Cu nevoia din ce in ce mai crescuta de a folosi articole de imbracaminte si incaltaminte eco friendly, cererea pentru bambus este in continua crestere. Acest lucru nu este deloc surprinzator avand in vedere ca 5% din culturile din intreaga lume sunt bumbac si contribuie cu 25% la uzul pesticidelor in intreaga lume.</p> <p> B<span style="background-color: #fefefe;">ambusul are un impact pozitiv asupra mediului intrucat plantatia este crescuta organic, fara pesticide, avand nevoie de foarte putina apa sau deloc. Este o resursa usor regenerabila, care isi continua calea spre a deveni una din fibrele dominante folosite in secolul 21.</span></p>
79,00 lei

Informatii

Avand in compozitie 70% bambus, acest cearsaf extrem de fin si delicat este perfect pentru pielea sensibila a bebelusului.

 

Marginile cearsafului au elastic pentru o fixare cat mai buna a acestuia pe saltea.

 

Gama de produse eco friendly pentru ingrijire Little Bamboo, din Australia, este rezultatul unor cercetari continue si acerbe pentru obtinerea celei mai bune balante intre constructie si compozitie

 

  • ·         Dimensiune: 80 x40 x10 cm
  • ·         Culoare: alb natural
  • ·         Compozitie: 70% bambus organic, 30% bumbac

 

 

Articolele din bambus foarte fine si confortabile sunt ideale pentru bebelusi si copii. Studiile efectuate au aratat ca, in comparatie cu bumbacul, articolele care au in compozitia lor bambus organic sunt:

 

 

 

  • ·         fine ca mătasea - confort sporit
  • ·         au capacitate sporită de a absorbi cu 60% mai multă apă - copilul se usucă mai repede
  • ·         călduroase iarna și răcoroase vară (+/-2 grade Celsius) - confort sporit pentru copil
  • ·         se adaptează la temperatura corpului
  • ·         respirabile - copil fericit
  • ·         au proprietăți naturale, antibacteriene - copil sănătos
  • ·         absorb cu 30% mai greu mirosurile neplăcute - miros plăcut

 

 

Bambusul este o planta folosita in compozitia tesaturilor de mii de ani. Chiar si metoda de a transforma aceste fibre in fire este veche de peste 1000 de ani.

 

Cu nevoia din ce in ce mai crescuta de a folosi articole de imbracaminte si incaltaminte eco friendly, cererea pentru bambus este in continua crestere. Acest lucru nu este deloc surprinzator avand in vedere ca 5% din culturile din intreaga lume sunt bumbac si contribuie cu 25% la uzul pesticidelor in intreaga lume.

 Bambusul are un impact pozitiv asupra mediului intrucat plantatia este crescuta organic, fara pesticide, avand nevoie de foarte putina apa sau deloc. Este o resursa usor regenerabila, care isi continua calea spre a deveni una din fibrele dominante folosite in secolul 21.

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Cearsaf Din Bambus Pentru Cos Bebelus, 80x40x10 Cm, Little Bamboo

Cearsaf Din Bambus Pentru Cos Bebelus, 80x40x10 Cm, Little Bamboo

Scrieți-vă părerea