Categorii

Promotii

Toate promotiile

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap FARMOMED.RO fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon ECHIPAMENTEMEDICALE saboti din piele saboti dama

Producători

Termometru digital non contact

Termometru digital non contact

Precomanda

YT-2

Doar online

350,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

12 alte produse din aceași categorie:

Termometru digital non contact <p style="text-align: justify;">Acest dispozitiv este utilizat pentru a măsura temperatura frunții corpului uman. Este destinat pentru oameni de toate vârstele, cu excepția nou-născuților prematuri sau a celor foarte mici (mici pentru vârsta gestațională).</p> <p>Masoara temperatura in mai putin de o secunda, fiind sigur si igienic: evitarea contactului direct cu pielea inseamna transmiterea redusa a virusilor/germenilor.</p> <p>Masoara doar temperatura corpului, in zona fruntii, are ecran mare, indicator acustic in caz de febra, oprire automata dupa 2 minute pentru economisirea bateriei.</p> <p>Pe display-ul ecranului se afiseaza:</p> <ul> <li><span style="background-color: #fefefe;">- Mesaj distanta</span></li> <li><span style="background-color: #fefefe;">- Mesaj notificare</span> <span style="background-color: #fefefe;">stare baterie</span></li> <li><span style="background-color: #fefefe;">- Afisaj rezultat</span></li> <li><span style="background-color: #fefefe;">- Unitate temperatura</span></li> <li><span style="background-color: #fefefe;">- Unitate distanta- semnalizeaza respectarea distantei optime de masurare</span></li> </ul> <div> </div> <div>Principiu de functionare: Cu infrarosu</div> <div>Tip baterie: 2 x AAA 1,5V</div> <div>Interval de masurare: de la +32°C la +42,9°C</div> <div>Marja de eroare: ±0,2°C</div> <div>Zona de măsurare: fruntea</div> <div>Intervalul de timp pentru fiecare măsurare ≤1s.</div> <div>Timpul de măsurare: ≤1s.</div> <div>Grad de protecție împotriva pătrunderii lichidului: IP22</div> <div>Clasificare de siguranță: dispozitivul nu poate fi utilizat în prezența gazelor anestezice inflamabile amestecate cu aer sau oxigen sau oxid de azot</div> <div>Dimensiunea produsului: 143 × 41 × 42 (mm)</div> <div>Greutatea produsului: aproximativ 69g (fără a include bateria)</div> <div>Număr de grupe memorie: 10 grupe</div> <div>Garantie:2 ani</div> <div> </div> <div> <div><strong>Condiții operare:</strong></div> <div>- Temperatură: (+10 +40°C)</div> <div>- Umiditate relativă: 15%-90% (fără condens)</div> <div>- Presiune atmosferică: (700-1060) hPa</div> <div> </div> </div> <div><strong>Dezinfecție:</strong> 1. Modul de curățare a senzorului și cavității sondei: ștergeți ușor cavitatea interioară sau oglinda senzorului cu o bucată de material moale sau cu un tampon de bumbac. Nu ștergeți cu alt material, altfel se poate produce deteriorarea suprafeței lentilelor senzorului prin abraziune sau alte defecte ale termometrului.</div> <div>                    2. Dezinfectarea produsului și a capului său: Ștergeți ușor suprafața produsului și capului folosit pentru măsurare cu un tampon de bumbac înmuiat într-o cantitate redusă de alcool medical (70%), acesta poate fi utilizat până când alcoolul s-a evaporat complet. </div>
350,00 lei

Informatii

Acest dispozitiv este utilizat pentru a măsura temperatura frunții corpului uman. Este destinat pentru oameni de toate vârstele, cu excepția nou-născuților prematuri sau a celor foarte mici (mici pentru vârsta gestațională).

Masoara temperatura in mai putin de o secunda, fiind sigur si igienic: evitarea contactului direct cu pielea inseamna transmiterea redusa a virusilor/germenilor.

Masoara doar temperatura corpului, in zona fruntii, are ecran mare, indicator acustic in caz de febra, oprire automata dupa 2 minute pentru economisirea bateriei.

Pe display-ul ecranului se afiseaza:

  • - Mesaj distanta
  • - Mesaj notificare stare baterie
  • - Afisaj rezultat
  • - Unitate temperatura
  • - Unitate distanta- semnalizeaza respectarea distantei optime de masurare
 
Principiu de functionare: Cu infrarosu
Tip baterie: 2 x AAA 1,5V
Interval de masurare: de la +32°C la +42,9°C
Marja de eroare: ±0,2°C
Zona de măsurare: fruntea
Intervalul de timp pentru fiecare măsurare ≤1s.
Timpul de măsurare: ≤1s.
Grad de protecție împotriva pătrunderii lichidului: IP22
Clasificare de siguranță: dispozitivul nu poate fi utilizat în prezența gazelor anestezice inflamabile amestecate cu aer sau oxigen sau oxid de azot
Dimensiunea produsului: 143 × 41 × 42 (mm)
Greutatea produsului: aproximativ 69g (fără a include bateria)
Număr de grupe memorie: 10 grupe
Garantie:2 ani
 
Condiții operare:
- Temperatură: (+10 +40°C)
- Umiditate relativă: 15%-90% (fără condens)
- Presiune atmosferică: (700-1060) hPa
 
Dezinfecție: 1. Modul de curățare a senzorului și cavității sondei: ștergeți ușor cavitatea interioară sau oglinda senzorului cu o bucată de material moale sau cu un tampon de bumbac. Nu ștergeți cu alt material, altfel se poate produce deteriorarea suprafeței lentilelor senzorului prin abraziune sau alte defecte ale termometrului.
                    2. Dezinfectarea produsului și a capului său: Ștergeți ușor suprafața produsului și capului folosit pentru măsurare cu un tampon de bumbac înmuiat într-o cantitate redusă de alcool medical (70%), acesta poate fi utilizat până când alcoolul s-a evaporat complet. 

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Termometru digital non contact

Termometru digital non contact

Scrieți-vă părerea