Categorii

Promotii

Toate promotiile

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele saboti dama PRODUSE RECOMANDATE cadru de mers pliabil

Producători

Concentrator de oxigen

Concentrator de oxigen

Concentratorul de oxigen model se poate utilizeaza in institutiile medicale si in mediul familial. 

Accesorii standard incluse la livrare:
Unitul cu cablu de alimentare
Canule nazale: 2 bucati
Recipient umidificator
Tub de conectare la recipientul umidificator
Filtru aer
Filtru HEPA

FOLV-5A

5 430,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

30 alte produse din aceași categorie:

Concentrator de oxigen <p>Prin furnizarea oxigenului la pacient, dispozitivul poate fi utilizat ca terapie adjuvanta in bolile cardiovasculare si cerebrovasculare, bolile sistemului respirator, in pneumonia obstructiva cronica etc. si in reabilitarea pacientilor anorexici.<br />Absorbtia oxigenului poate imbunatati conditia de alimentare fizica cu oxigen si asigura scopul ingrijirii sanatatii prin oxigenare. Este adecvata persoanelor de varsta mijlocie si persoanelor in varsta, persoanelor cu o conditie fizica precara, femeilor gravide, studentilor si altor persoane care sufera de hipoxie de diferite grade. De asemenea, poate elimina oboseala si restabili functia somatica dupa eforturi mari mentale si fizice.</p> <p><strong style="color: #000000; background-color: #fefefe;">Specificatii tehnice</strong></p> <p><span><span>Debit maxim recomandat 5 litri /minut</span><br /><span>Concentratie oxigen: 93% + 3%</span><br /><span>Sursa de alimentare: 220V + 22V, 50Hz + 1Hz </span><br /><span>Presiune furnizata: 20 kPa – 60 kPa </span><br /><span>Consum: 300 VA </span><br /><span>Zgomot total produs: 45 dB(A) </span><br /><span>Greutate neta 15 kg </span><br /><span>Dimensiuni: 344 x 306 x 565 mm</span><br /><span>Debit continuu</span><br /><span>Nivel sonor al semnalului de alarma: &gt;40dB </span><br /><span>Presiunea de eliberare (descarcare) a supapei de siguranta a compresorului de aer: 250 kPa+50 kPa </span><br /><span>Domeniul de valori ale debitului cand presiunea nominala de iesire este 7 kPa: 0-5 l/minut Functii produs</span><br /><span>Functia de contorizare: prezinta durata totala de functionare pe ecranul de afisare.</span><br /><span>Setare durata: seteaza dupa necesitati durata de absorbtie a oxigenului.</span><br /><span>Oprirea automata se face dupa atingerea duratei presetate. </span><br /><span>Functia de alarma la lipsa tensiunii de alimentare.</span><br /><span>Functia de alarma la tensiune scazuta.</span><br /><span>Functia de alarma la defectarea circuitului de presiune. Caracteristici mediu inconjurator (indicator stare concentrator de oxigen)</span><br /><span>Temperatura ambientala: 10ºC -40ºC;</span><br /><span>Umiditate relativa: 30%-75%;</span><br /><span>Presiune atmosferica: 860hPa-1060hPa;</span><br /><span>Sursa de alimentare: 220V+22V, 50Hz+1Hz </span><br /><span>Mediul inconjurator nu trebuie sa contina gaze corozive sau campuri magnetice puternice.</span><br /><span>Cerinte aer</span><br /><span>Impuritati in aerul ca materie prima: &lt;0,3mg /cm3;</span><br /><span>Ulei continut in aer: &lt;0,02ppm.</span></span></p>
5 430,00 lei

Informatii

Prin furnizarea oxigenului la pacient, dispozitivul poate fi utilizat ca terapie adjuvanta in bolile cardiovasculare si cerebrovasculare, bolile sistemului respirator, in pneumonia obstructiva cronica etc. si in reabilitarea pacientilor anorexici.
Absorbtia oxigenului poate imbunatati conditia de alimentare fizica cu oxigen si asigura scopul ingrijirii sanatatii prin oxigenare. Este adecvata persoanelor de varsta mijlocie si persoanelor in varsta, persoanelor cu o conditie fizica precara, femeilor gravide, studentilor si altor persoane care sufera de hipoxie de diferite grade. De asemenea, poate elimina oboseala si restabili functia somatica dupa eforturi mari mentale si fizice.

Specificatii tehnice

Debit maxim recomandat 5 litri /minut
Concentratie oxigen: 93% + 3%
Sursa de alimentare: 220V + 22V, 50Hz + 1Hz 
Presiune furnizata: 20 kPa – 60 kPa 
Consum: 300 VA 
Zgomot total produs: 45 dB(A) 
Greutate neta 15 kg 
Dimensiuni: 344 x 306 x 565 mm
Debit continuu
Nivel sonor al semnalului de alarma: >40dB 
Presiunea de eliberare (descarcare) a supapei de siguranta a compresorului de aer: 250 kPa+50 kPa 
Domeniul de valori ale debitului cand presiunea nominala de iesire este 7 kPa: 0-5 l/minut Functii produs
Functia de contorizare: prezinta durata totala de functionare pe ecranul de afisare.
Setare durata: seteaza dupa necesitati durata de absorbtie a oxigenului.
Oprirea automata se face dupa atingerea duratei presetate. 
Functia de alarma la lipsa tensiunii de alimentare.
Functia de alarma la tensiune scazuta.
Functia de alarma la defectarea circuitului de presiune. Caracteristici mediu inconjurator (indicator stare concentrator de oxigen)
Temperatura ambientala: 10ºC -40ºC;
Umiditate relativa: 30%-75%;
Presiune atmosferica: 860hPa-1060hPa;
Sursa de alimentare: 220V+22V, 50Hz+1Hz 
Mediul inconjurator nu trebuie sa contina gaze corozive sau campuri magnetice puternice.
Cerinte aer
Impuritati in aerul ca materie prima: <0,3mg /cm3;
Ulei continut in aer: <0,02ppm.

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Concentrator de oxigen

Concentrator de oxigen

Scrieți-vă părerea