Categorii

Promotii

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE saboti leon saboti din piele handicap fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti dama PRODUSE RECOMANDATE cadru de mers pliabil

Producători

Glucometru Omron A3 Pro kit

Glucometru Omron A3 Pro kit

Glucometru Omron pentru determinarea rapida a glicemiei + 25 Teste

Disponibilitate: Livrare oriunde in tara in 48 de ore!

F1GL2

220,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

15 alte produse din aceași categorie:

Informatii

Cu ajutorul glucometrului Omron A3 Pro puteti determina cantitatea de glucoza din singele capilar (singele recoltat din virful degetului).

Glucometrul Omron A3 Pro masoara curentul electric de intensitate redusa, rezultat in urma reactiei chimice dintre glucoza din singe si reactivii din test, dupa care afiseaza rezultatele glicemiei din singele capilar.

Intensitatea curentul electric este dependenta de cantitatea de glucoza din singe care reactioneaza chimic cu reactivii de pe banda de testare.

Utilizatorul trebuie sa aplice pe un test doar o picatura de singe proaspat obtinut prin inteparea virfului degetului, iar rezultatul se afiseaza in 5 secunde.

Glucometrul Omron A3 Pro va semnalizeaza momentul aplicarii picaturii de singe pe test pentru obtinerea unui rezultat corect.

Glucometrul Omron are, de asemenea, tehnologia unica pentru teste cu sistem de autocodare si ca urmare nu necesita cip de codare.

Glucometrul Omron A3 Pro afiseaza media valorilor masurate in ultimele 7, 14 sau 28 de zile.

Permite transferul datelor intr-un computer prin intermediul portului USB.

Glucometrul Omron A3 Pro are o capacitate mare de memorare a valorilor obtinute ( 512 masuratori) impreuna cu data si ora la care au fost efectuate.

Glucometrul porneste automat in momentul in care detecteaza introducerea testului de glicemie si se opreste in momentul in care testul este indepartat permitind utilizarea bateriilor pentru perioade lungi de timp. De asemenea, atentioneaza cind bateriile trebuiesc inlocuite.

Accesorii

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Glucometru Omron A3 Pro kit

Glucometru Omron A3 Pro kit

Glucometru Omron pentru determinarea rapida a glicemiei + 25 Teste

Scrieți-vă părerea