Categorii

Promotii

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap FARMOMED.RO fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele ECHIPAMENTEMEDICALE saboti dama

Producători

LIVRARE PRODUSE

Atentie! Pentru comenzile online sau telefonice primite pana in ora 14.00 expedierea se va face in aceeasi zi!

 SC NIRO FARMOMED SRL face toate eforturile posibile ca datele referitoare la pretul si disponibilitatea produselor sa fie conform cu cele ale furnizorilor. Exista situatii rar intalnite, cand unul dintre distribuitorii nostri sa modifice preturile sau disponibilitatea, fara ca noi sa fim anuntati in prealabil. Din acest motiv, orice comanda plasata de dvs., va fi controlata si vom reconfirma cu dvs., atat pretul cat si disponibilitatea.

 Urgent Curier

Pretul pentru livrarea cu Urgent Curier este de 26 ron - pentru primul kg.
Perioada de livrare 1-2 zile lucratoare.

NOU!! Va oferim posibilitatea de a alege optiunea Deschidere Colet la livrare. Pentru a beneficia de aceasta optiune in momentul lansarii unei comenzi este suficient sa treceti la observatii: Deschidere Colet. Alegerea acestei optiuni va aplica un cost suplimentar de 5 lei/colet.

Detalii: http://www.urgent-curier.ro/

 Nemoexpress

Pretul pentru livrarea cu Nemoexpress este de 20 ron - pentru primul kg.
Perioada de livrare 1-2 zile lucratoare.

Detalii:  http://www.nemoexpress.ro/

 

Nota: Conform Legii 571 / 2003 Codul Fiscal, se stabileste la art. 155, alin. (28), ca "Semnarea si stampilarea facturilor nu constituie elemente obligatorii pe care trebuie sa le contina factura".