Categorii

Promotii

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap FARMOMED.RO fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele ECHIPAMENTEMEDICALE saboti dama

Producători

Societatea SC NIRO FARMOMED SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 5, înregistrată la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J40/2335/2014, CUI 32847128, figurand in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, cu numarul 0004668, Aviz de functionare al Ministerului Sanatatii nr.4130 din 15.04.2014, in calitate de operator de date cu caracter personal respectă dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor nr. 679/2016 în vigoare în Uniunea Europeană (GDPR) și pune în aplicare măsuri tehnice și organizatorice de protejare a tuturor operațiunilor privitoare în mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrările neautorizate sau ilegale, precum și pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale. Conform GDPR, termenul procesare înseamnă orice operațiune efectuată asupra datelor personale, indiferent dacă este sau nu prin mijloace automate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, stocarea, adaptarea, modificarea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea prin orice mijloace, ștergerea sau distrugerea. Datele cu caracter personal (“Date Personale”) reprezinta orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi nume, numar de identificare, date de localizare, identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. Vă rugăm să acordați timpul necesar pentru a citi această politică de confidențialitate și pentru a înțelege operațiunile de prelucrare a datelor efectuate de NIRO FARMOMED SRL Ne dorim ca procesul de prelucrare a datelor cu caracter personal să fie complet transparent, prin urmare vă prezentăm mai jos toate informațiile de care aveți nevoie în legătură cu acest subiect.

Datele pe care le colectam prin intermediul site-ului farmomed.ro si folosirea lor

Datele personale ale Clientilor transmise in timpul inregistrarii sunt procesate in mod confidential exclusiv cu scopul de a realiza comenzi si, in functie de decizia Clientului exprimata in comanda, acestea pot fi procesate cu scopuri de marketing. Clientul are dreptul de a-si consulta, de a-si completa si de a-si actualiza datele personale, de a opri temporar sau permanent procesarea acestora sau de a le sterge daca acestea sunt incomplete, neactuale, neadevarate sau au fost culese prin nerespectarea legii. Clientul are, de asemenea, dreptul de a depune o contestatie in privinta procesarii datelor personale cu scopuri de marketing. La crearea contului de client vi se cer date personale de identificare: nume, prenume, numar de telefon, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email. La crearea contului vi se cere sa alegeti o parola ce va fi necesara de fiecare data cand va veti loga pe site. La plasarea comenzilor este necesar sa ne furnizati CNP-ul dumneavoastra pentru emiterea facturii. Prelucrarea datelor cu caracter special respectiv a prelucrarii codului numeric personal se efectueaza numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru acea prelucrare. O data cu inregistrarea pe site si transmiterea datelor dumneavoastra personale va exprimati acordul pentru colectarea acestor date, iar o data ce sunteti de acord cu Termenii si conditiile site-ului farmomed.ro (acord cerut la plasarea unei comenzi) sunteti de acord cu procesarea datelor personale si speciale in scopul emiterii facturilor si expedierii coletelor aferente comenzilor dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/200, beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor. Totodata, aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastră office@farmomed.ro. Pentru a va anunta despre statusul comenzii dumneavoastra vom folosi adresa de email si/sau numarul de telefon pe care ni le-ati furnizat la crearea contului dumneavoastra. De asemenea vom lua legatura cu dumneavoastra prin aceste mijloace atunci cand vom avea nevoie de clarificari suplimentare pentru procesarea comenzilor plasate pe site sau pentru orice alte situatii in care dorim sa va furnizam detalii suplimentare despre comanda sau contul dumneavoastra. In cazul in care ati optat pentru abonarea la newsletter, adresa dumneavoastra de mail va fi folosita de sistemul nostru de expediere a acestui serviciu. Puteti oricand sa va dezabonati de la primirea newsletter-ului sau sa modificati datele furnizate la abonare. Pentru expedierea comenzilor vom folosi datele dumneavoastra doar cu scopul de a livra comanda dezvaluind firmei de curierat (nume, prenume, adresa, numar de telefon) sau Postei Romane (nume, prenume, adresa) datele necesare expedierii coletului. De fiecare dată când vizitați site-ul farmomed.ro, colectăm automat următoarele date: • date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date sunt colectate și prelucrate în numele nostru, prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți și puteți găsi mai multe informații despre acest lucru la adresa Politica privind utilizarea fișierelor cookie • date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include date despre URL, secvență de clicuri către, prin și de la site-ul farmomed.ro (inclusiv data și ora), informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat pe site. În cazul în care obținem datele dumneavoastră cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante despre prelucrarea acestora cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de o lună de la obținerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal si temeiul juridic al prelucrării

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele cazuri: • atunci când trebuie să întreprindem măsurile necesare pentru a încheia un contract cu dumneavoastră; • atunci când trebuie să executăm un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră; • atunci când trebuie să respectăm o obligație legală (i.e. legile aplicabile în achiziţia online a medicamentelor, în relaţiile de muncă, contabilitate, audit); • atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră (i.e. pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelei informatice), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese; • în cazul în care este necesar pentru interesul public sau în scopuri oficiale. Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi: • pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră; • pentru a îmbunătăți site-ul farmomed.ro, inclusiv funcționalitatea acestuia; • pentru administrarea site-ului farmomed.ro; • pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare, statistică și de cercetare; • pentru a păstra site-ul farmomed.ro în condiții de siguranță; • pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim un conținut, inclusiv un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră. În unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră (i.e. în cazuri de publicitate și marketing). În aceste cazuri, vă vom solicita separat consimțământul dumneavoastră, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, vă puteți retrage consimțământul, în orice moment, trimițând o solicitare la adresa de e-mail office@farmomed.ro Retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea prelucrării care a avut loc înainte de retragerea acestuia. Atunci când solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către dumneavoastră este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să respectăm obligațiile legale ce ne sunt impuse. În toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este opțională și nu aveți obligația de a le furniza. Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și adresa de reședință, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

Vom folosi informatiile dumneavoastra cu caracter personal, astfel:

Utilizatori și clienți: În scopul furnizării serviciilor, a livrării de bunuri și efectuării plăților în baza contractelor relevante, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare. Această prelucrare se bazează pe • Executarea unui contract la care Utilizatorii (în special clienții) sunt parte, sau • O obligație legală care ne este impusă. Putem prelucra datele cu caracter personal astfel încât să vă putem oferi informații despre bunuri sau servicii care considerăm că vă interesează. Dacă sunteți un client existent, vă vom contacta numai prin e-mail, sau prin SMS, cu informații despre bunuri și servicii similare cu cele care au făcut obiectul unei vânzări anterioare, cu excepția cazului în care ați optat altfel anterior. Dacă sunteți un client nou, vă vom contacta prin mijloace electronice numai dacă avem acordul dumneavoastră prealabil. Dacă nu doriți să vă folosim datele în acest fel, bifați caseta corespunzătoare din formularul prin care colectăm datele dumneavoastră formularul de Login în contul de utilizator. Nu vom transmite datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți, în scopuri de marketing, fără consimțământul dumneavoastră explicit în acest sens. Putem, de asemenea, să vă folosim datele cu caracter personal pentru a măsura sau a înțelege conținutul preferat legat produsele noastre; și pentru a face sugestii și recomandări dumneavoastră și altor Utilizatori ai site-ului nostru despre produse care ar putea să vă intereseze pe dumneavoastră sau pe aceștia. Parteneri comerciali: În scopul furnizării de servicii, livrării de bunuri și efectuării plăților în baza contractelor relevante, vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, date de contact de afaceri, date bancare și codul de identificare fiscală, pentru persoanele înregistrate în scopuri de TVA. Această prelucrare se bazează pe: • executarea unui contract la care dumneavoastră, în calitate de Partener comercial, sunteți parte; • obligații legale care ne sunt impuse; • interesul nostru legitim. În unele cazuri, prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi numele și datele de contact ale angajaților sau ale contractanților Partenerilor comerciali în scopul comunicărilor legate de executarea unui anumit contract cu Partenerii comerciali. Această prelucrare se bazează pe: • executarea unui contract la care Partenerii comerciali sunt parte; • obligațiile legale care ne sunt impuse; • interesul nostru legitim. Fiind Partener comercial, vă putem furniza comunicări despre noile noastre produse și servicii. Dacă nu mai doriți să primiți aceste comunicări, puteți renunța trimițându-ne un e-mail la adresa office@farmomed.ro .

Dezvaluirea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Societatea NIRO FARMOMED SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. În cadrul Societatii NIRO FARMOMED SRL, doar un număr limitat de membri ai personalului, cum ar fi cei din departamentele de Vânzări, Contabilitate si IT au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal conform principiului nevoii de a cunoaște (”on a need to know basis”). Acești membri ai personalului sunt supuși unor obligații de confidențialitate cu privire la datele cu caracter personal. Membrii personalului Farmomed au dreptul să gestioneze datele cu caracter personal numai pe baza instrucțiunilor comunicate de Societatea NIRO FARMOMED SRL, în legătură cu responsabilitățile de serviciu. Măsuri tehnice și organizatorice adecvate sunt luate pentru protecția datelor cu caracter personal. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Societatea NIRO FARMOMED SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul. Datele cu caracter personal pot fi comunicate autorităților guvernamentale, autorităților fiscale și/sau organelor de aplicare a legii, dacă acest lucru este impus de legile aplicabile sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a condițiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terțe părți) în conformitate cu legile aplicabile. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terțe părți, astfel: • Către parteneri de afaceri, furnizori și subcontractanți pentru executarea tuturor contractelor pe care le încheiem cu dumneavoastră, în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră • Pentru livrarea comenzilor, către companiile specializate în servicii de curierat • Către furnizori de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic Companiei pentru suport IT, de securitate și resurse comerciale; • Către consultanți externi (i.e. avocați, contabili, auditori), în scopuri specifice, atunci când este necesar Societatea NIRO FARMOMED SRL efecutează o evaluare prealabilă adecvată în selectarea terțelor părți furnizori de servicii și impune acestor furnizori de servicii să mențină măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate în vederea protejării datelor cu caracter personal și pentru a prelucra datele cu caracter personal numai conform instrucțiunilor specificate de Societatea NIRO FARMOMED SRL. Furnizorii de servicii vor avea dreptul să utilizeze subcontractanți în furnizarea serviciilor către Societatea NIRO FARMOMED SRL, cu condiția ca fiecare subcontractant să respecte aceleași obligații de protecție a datelor ca și furnizorii de servicii.

Perioada de păstrare a datelor cu caracter personal

Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru perioada necesară pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta Politică sau pentru perioada impusă de legislația națională aplicabilă, în conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atât cât este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor persoane). În cazul în care sunteți Client sau Partener Comercial, vă vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pe perioada exercitării relației contractuale cu dumneavoastră. În cazul în care avem o relație comercială continuă cu dumneavoastră în calitate de Partener comercial vom continua să păstrăm aceste date cu caracter personal până la încetarea relației noastre comerciale și pentru perioada minimă de păstrare impusă de lege. În cazul în care sunteți utilizator al site-ului farmomed.ro (i.e. ați creat un cont de utilizator pe site), vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru care contul de utilizator este activ. În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul consimțământului dumneavoastră, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

Stocarea datelor personale și transferul datelor personale în afara țării

Site-ul farmomed.ro este administrat si intretinut de SC NIRO FARMOMED SRL si gazduit de serverele companiei ROMARG SRL, aflate pe teritoriul României. Intenționăm să nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara SEE dacă nu există protecții adecvate, incluzând: • o decizie privind caracterul adecvat emisă de Comisia Europeană cu privire la țara sau țările de destinație; • o certificare „scut de confidențialitate”; • reguli corporatiste obligatorii corespunzătoare; • (un cod de conduită aprobat, împreună cu angajamentele obligatorii și executorii ale operatorului de date sau persoanei împuternicite de către operatorul de date din țara aflată în afara UE și SEE; • un mecanism de certificare aprobat, împreună cu angajamentul obligatoriu și executoriu al operatorului de date sau al persoanei împuternicite de către operatorul de date într-o țară din afara UE și SEE de a aplica garanțiile corespunzătoare; sau • clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeană.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

Aveți urmatoarele drepturi conform legislatiei in domeniu: • Dreptul de a vă confirma dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, și de a vă furniza o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal; • Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal prelucrate de website-ul farmomed.ro; • Dreptul de a solicita restrictionarea datelor personale de procesare de catre websiteul farmomed.ro; • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal de catre websiteul farmomed.ro (de exemplu utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct); • Dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal; • Dreptul de a vă retrage consimțământul, în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia; • Dreptul de a depune o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că drepturile dumneavoastră descrise mai sus pot fi limitate în anumite situații și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. De exemplu, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal care prevalează față de interesele dumneavoastră. Va trebui să vă dovediți identitatea și să ne oferiți alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii dumneavoastră. Nu vom percepe o taxă pentru a răspunde cererii dumneavoastră cu excepția cazului în care acest lucru este permis de lege și, în cazul în care se percepe o astfel de taxă, aceasta va fi rezonabilă și proporțională cu cererea dumneavoastră. Pentru a vă exercita unul sau mai multe din aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@farmomed.ro .

Securitatea datelor cu caracter personal

Păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe serverele companiei ROMARG SRL, aflate pe teritoriul României. Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, cu scopul de a proteja datele cu caracter personal și de a împiedica accesul neautorizat la acestea. Am intrat în relații contractuale cu terţe părţi care oferă servicii de găzduire și aceste contracte includ obligații privind securitatea organizațională și tehnică a datelor cu caracter personal. Toate tranzacțiile de plată vor fi criptate (de exemplu, utilizând protocolul TLS). Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, username, parole, etc.) utilizate de dumneavoastră pentru a accesa părți ale siteului farmomed.ro. Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigură. Deși facem tot posibilul pentru a vă proteja datele, nu putem garanta 100% securitatea datelor dumneavoastră transmise pe site-ul nostru; orice transmisie de date personale se face pe propriul dumneavoastră risc. După ce primim datele dumneavoastră, vom folosi proceduri stricte de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat.

Confidențialitatea datelor minorilor

Site-ul farmomed.ro nu colectează cu bună știință date personale de identificare de la persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani. Dacă părintele sau tutorele legal are la cunoștință faptul ca minorul aflat în custodia sa a furnizat site-ului farmomed.ro datele sale cu caracter personal, acesta trebuie să informeze imediat Societatea NIRO FARMOMED SRL, la adresa de e-mail office@farmomed.ro. În cazul în care descoperim că o persoană care nu a împlinit vârsta de 16 ani a furnizat date cu caracter personal, prin intermediul siteului farmomed.ro, atunci vom distruge aceste informații de pe serverele noastre imediat, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către site a datelor cu caracter personal ale copilului în scopurile specificate.

Fișierele de tip cookies

Site-ul farmomed.ro utilizează fișiere de tip Cookie pentru a vă oferi o experiență mai bună atunci când navigați pe site-ul nostru. Această prelucrare se bazează pe consimțământul dumneavoastră exprimat pe site sau prin setările din browserul dumneavoastră. Puteți găsi mai multe informații despre fișierele de tip cookie la adresa Politica privind utilizarea fișierelor cookie

Contact

Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către site-ul farmomed.ro sau dacă doriți să vă exercitați unul sau mai multe din drepturile ce vă revin, ne puteți contacta la adresa de e-mail office@farmomed.ro . Vă rugăm să nu divulgați date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informații legate de originea rasială sau etnică, de opinii politice, de convingeri religioase sau de altă natură, de sănătate sau de apartenență la un sindicat), numere de asigurare socială atunci când ne contactați.

Ultima actualizare a politicii de confidentialitate: 25 Noiembrie 2020

Notă: Putem actualiza periodic această Politică și vă vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe site-ul farmomed.ro. Vă rugăm să consultați periodic pagina dedicată Politicii de Confidențialitate pentru a fi la curent cu noile modificări.