Categorii

Promotii

Toate promotiile

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap FARMOMED.RO fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele ECHIPAMENTEMEDICALE saboti dama

Producători

Returnarea produselor

Conform OG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative - consumatorul are dreptul in termen de 14 zile de la primirea produsului sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Produsele se vor returna pe cheltuiala clientului, in ambalajul original, in starea in care au fost livrate. In acest caz va rugam sa luati legatura telefonic cu noi la numerele de telefon afisate pe site, intre orele 8.00-16.00 in zilele de lucru, sau la email office@farmomed.ro pentru a primi confirmarea de retur. Nu se accepta la retur produse pentru care nu s-a primit in prealabil confirmarea de retur. Nu se accepta la retur produse deterioarate, folosite necorespunzator sau fara ambalajul original. Nu se accepta produse la retur care au fost importate special la comanda clientului. 
 
NU ACCEPTAM PENTRU RETUR:
- Produsele deteriorate: produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original nedeteriorat, cu toate accesoriile si documentele care le-au insotit).
- Produsele care prezinta urme de utilizare: produsele care prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, uzura, etc.
- Produsele care nu au toate documentele insotitoare cu care au fost expediate (factura, garantie, manual instructiuni, etc).
- Consumabile (mansete tensiometre,ventil tensiometru, para tensiometru, olive stetoscop, teste de glicemie etc) pot fi returnate doar daca sunt in aceiasi stare in care le-ai primit, fara urmme de utilizare sau uzura.
- Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire/ igiena personala, accesorii aparate aerosoli, orteze, ciorapi compresivi) pot fi returnate doar daca sunt sigilate;
- Saltelele pot fi returnate doar daca sunt sigilate;
- Piese de mobilier montate sau desigilate. Puteti returna orice produs de mobilier daca este sigilat.
- Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (stetoscoape gravate);
Daca produsele pe care le-ati cumparat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele trebuie sa returnati si cadourile.
Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returneti pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.
De asemenea, nu acceptam la retur produsele din categoria consumabilelor, care sunt desigilate.
In cazul produselor care au fost returnate si prezinta urme de uzura, deteriorate, ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului sau de a percepe taxe suplimentare pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.


PROCEDURA DE RETUR AL PRODUSELOR - completare NOTA RETUR:

PASUL 1 - autentificarea in contul clientului pe siteul www.farmomed.ro (contul folosit pentru lansarea comenzii);

PASUL 2 - in categoria "Istoricul comenzilor si detalii" marcati casuta pentru produsul pe care doriti sa il returnati, specificand si cantitatea;

PASUL 3 - completati motivul in campul "Retur marfa";

PASUL 4 - apasati pe butonul "Fa nota AutorizatieReturMarfa" pentru a lansa Nota de retur;

PASUL 5 - veti primi pe email autorizarea/refuz pentru retur de la un operator farmomed;

PASUL 6 - in cazul autorizarii returului va trebui sa trimiteti produsul la adresa comunicata pe email sau telefonic de catre operatorul farmomed.ro, urmanda ca dupa ce vom primi coletul sa vi se livreze banii in cont sau cash in functie de optiunea dvs.