Categorii

Promotii

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap fotoliu rulant FARMOMED.RO fotoliu rulant pliabil saboti leon ECHIPAMENTEMEDICALE saboti din piele saboti dama

Producători

Firma noastra va ofera intotdeauna garantia produselor achizitionate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Prin garantia comerciala ai la dispozitie servicii de reparatie gratuita din partea producatorului in baza certificatului de garantie emis.

Garantia de conformitate reprezinta perioada legala in care clientului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Astfel, producatorul se angajeaza sa repare, sa inlocuiasca sau sa restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, art.11, alineat 2.

Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostiinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

In conformitate cu OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare.

Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice.

Nota: Conform Legii 571 / 2003 Codul Fiscal, se stabileste la art. 155, alin. (28), ca "Semnarea si stampilarea facturilor nu constituie elemente obligatorii pe care trebuie sa le contina factura".
Conform art.155 alin (3) din Codul Fiscal, pusa in aplicare de norma metodologica din 22.01.2004, la 01.01.2013,(1) Pentru ca o factura sa fie considerata electronica, aceasta sa fie emisa si primita in format electronic, tipul formatului electronic al facturii fiind optiunea persoanelor impozabile.