Categorii

Promotii

Toate promotiile

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap FARMOMED.RO fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon ECHIPAMENTEMEDICALE saboti din piele saboti dama

Producători

Fotoliu rulant cu antrenare manuala MFO01

Fotoliu rulant cu antrenare manuala MFO01

Fotoliul rulant MFO 01 reprezinta cel mai accesibil model de scaun rulant din punctul de vedere al raportului calitate/pret. Este un fotoliu standard, realizat dintr-o singura bucata, compact, avand suportii de sprijin ai picioarelor si cotierele (suportii de sprijin ai mainilor) atasati de scheletul metalic, ceea ce ii confera o greutate proprie de numai 16 kg.

ATENTIE! coletul cantareste 18 kg

MFO01

460,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

30 alte produse din aceași categorie:

Fotoliu rulant cu antrenare manuala MFO01 <div id="tab-description" class="tab-content" style="display: block;"> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Fotoliul rulant MFO 01 </strong>reprezinta cel mai accesibil model de <strong>scaun rulant</strong> din punctul de vedere al raportului calitate/pret. Este un fotoliu standard , realizat dintr-o singura bucata , compact , avand suportii de sprijin ai picioarelor si cotierele ( suportii de sprijin ai mainilor ) atasati de scheletul metalic , ceea ce ii confera o greutate proprie de numai 16 kg. Modelul are o structura de rezistenta din otel , vopsit electrostatic si este destinat transportului persoanelor cu un grad scazut de mobilitate , persoanelor in varsta , pacientilor aflati in faza de recuperare postoperatorie . <strong>Scaunul rulant </strong>se poate utiliza atat in interiorul locuintei , cat si in exterior , fiind comod si sigur in exploatare .</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Scaunul cu roti </strong>este pliabil , ceea ce permite transportarea si depozitarea lui cu mare usurinta . Toate cele patru roti au pneuri executate din cauciuc plin . Rotile frontale sunt dotate cu spite groase , rezistente la socuri , cele din spate sunt prevazute cu spite subtiri . Pe fiecare roata din spate este echipat cu manete de franare care asigura siguranta si confort utilizatorului . Suportii de sprijin ai picioarelor sunt rabatabili si se pot regla in inaltime .<strong> Fotoliul rulant </strong>este prevazut si cu centura de siguranta a picioarelor. Tapiteria din panza de nylon a sezutului poate fi detasata si spalata cu usurinta.</span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Caracteristicile tehnice ale <strong>fotoliului rulant MFO 01</strong> :</span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- greutate proprie : 16 kg.</span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- latimea sezutului : 46 cm</span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- latimea totala a scaunului : 65 cm</span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- greutate maxima utilizator : 100 kg.</span></p> </div>
460,00 lei

Informatii

Fotoliul rulant MFO 01 reprezinta cel mai accesibil model de scaun rulant din punctul de vedere al raportului calitate/pret. Este un fotoliu standard , realizat dintr-o singura bucata , compact , avand suportii de sprijin ai picioarelor si cotierele ( suportii de sprijin ai mainilor ) atasati de scheletul metalic , ceea ce ii confera o greutate proprie de numai 16 kg. Modelul are o structura de rezistenta din otel , vopsit electrostatic si este destinat transportului persoanelor cu un grad scazut de mobilitate , persoanelor in varsta , pacientilor aflati in faza de recuperare postoperatorie . Scaunul rulant se poate utiliza atat in interiorul locuintei , cat si in exterior , fiind comod si sigur in exploatare .

Scaunul cu roti este pliabil , ceea ce permite transportarea si depozitarea lui cu mare usurinta . Toate cele patru roti au pneuri executate din cauciuc plin . Rotile frontale sunt dotate cu spite groase , rezistente la socuri , cele din spate sunt prevazute cu spite subtiri . Pe fiecare roata din spate este echipat cu manete de franare care asigura siguranta si confort utilizatorului . Suportii de sprijin ai picioarelor sunt rabatabili si se pot regla in inaltime . Fotoliul rulant este prevazut si cu centura de siguranta a picioarelor. Tapiteria din panza de nylon a sezutului poate fi detasata si spalata cu usurinta.

Caracteristicile tehnice ale fotoliului rulant MFO 01 :

- greutate proprie : 16 kg.

- latimea sezutului : 46 cm

- latimea totala a scaunului : 65 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Fotoliu rulant cu antrenare manuala MFO01

Fotoliu rulant cu antrenare manuala MFO01

Scrieți-vă părerea