Categorii

Promotii

Toate promotiile

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil FARMOMED.RO saboti leon saboti din piele ECHIPAMENTEMEDICALE saboti dama

Producători

Fotoliu rulant cu antrenare manuala din aluminiu MFA11

Fotoliu rulant cu antrenare manuala din aluminiu MFA11

Fotoliul rulant MFA 11 este dotat cu roti din cauciuc plin si spite subtiri din otel. Pe fiecare roata din spate este echipat cu manete de franare care asigura siguranta si confort utilizatorului. Suportii de sprijin ai picioarelor sunt rabatabili si se pot regla in inaltime.

685,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceași categorie:

Fotoliu rulant cu antrenare manuala din aluminiu MFA11 <div id="tab-description" class="tab-content" style="display: block;"> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Fotoliul rulant </strong>din aluminiu <strong>MFA 11</strong> este un dispozitiv ortopedic cu antrenare manuala de calitate superioara , foarte redus in greutate , destinat transportului persoanelor cu un grad scazut de mobilitate, persoanelor in varsta , pacientilor aflati in faza de recuperare postoperatorie. Se poate utiliza atat in interiorul locuintei, cat si in exterior, fiind comod si sigur in exploatare. <span>Fotoliul rulant este realizat dintr-o singura bucata, compact, avand suportii de sprijin ai picioarelor si cotierele (suportii de sprijin ai mainilor ) atasati de scheletul metalic  (ATENTIE: cotierele si suportii de sprijin ai picioarelor NU POT FI DETASATI).</span></span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Scaunul cu rotile</strong> poate fi manipulat si ridicat cu usurinta datorita cadrului realizat din aluminiu , avand o greutate proprie de numai 12,5 kg. , ceea ce il face ideal de manevrat atat de catre utilizatorii fotoliului , cat si de catre insotitorii acestora. <strong>Scaunul cu roti </strong>este pliabil , ceea ce permite transportarea si depozitarea lui cu mare usurinta .</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Fotoliul rulant MFA 11 </strong>este dotat cu roti din cauciuc plin si spite subtiri din otel . Pe fiecare roata din spate este echipat cu manete de franare care asigura siguranta si confort utilizatorului . Suportii de sprijin ai picioarelor sunt rabatabili si se pot regla in inaltime. Scaunul este prevazut si cu centura de siguranta a picioarelor . Tapiteria din panza de nylon a sezutului poate fi detasata si spalata .</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Caracteristicile tehnice ale <strong>fotoliului rulant din aluminiu MFA 11</strong> :</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- greutate proprie : 12,5 kg.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- latimea sezutului : 46 cm</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- latimea totala a scaunului : 65 cm</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- greutate maxima utilizator : 100 kg.</span></p> </div>
685,00 lei

Informatii

Fotoliul rulant din aluminiu MFA 11 este un dispozitiv ortopedic cu antrenare manuala de calitate superioara , foarte redus in greutate , destinat transportului persoanelor cu un grad scazut de mobilitate, persoanelor in varsta , pacientilor aflati in faza de recuperare postoperatorie. Se poate utiliza atat in interiorul locuintei, cat si in exterior, fiind comod si sigur in exploatare. Fotoliul rulant este realizat dintr-o singura bucata, compact, avand suportii de sprijin ai picioarelor si cotierele (suportii de sprijin ai mainilor ) atasati de scheletul metalic  (ATENTIE: cotierele si suportii de sprijin ai picioarelor NU POT FI DETASATI).

Scaunul cu rotile poate fi manipulat si ridicat cu usurinta datorita cadrului realizat din aluminiu , avand o greutate proprie de numai 12,5 kg. , ceea ce il face ideal de manevrat atat de catre utilizatorii fotoliului , cat si de catre insotitorii acestora. Scaunul cu roti este pliabil , ceea ce permite transportarea si depozitarea lui cu mare usurinta .

Fotoliul rulant MFA 11 este dotat cu roti din cauciuc plin si spite subtiri din otel . Pe fiecare roata din spate este echipat cu manete de franare care asigura siguranta si confort utilizatorului . Suportii de sprijin ai picioarelor sunt rabatabili si se pot regla in inaltime. Scaunul este prevazut si cu centura de siguranta a picioarelor . Tapiteria din panza de nylon a sezutului poate fi detasata si spalata .

Caracteristicile tehnice ale fotoliului rulant din aluminiu MFA 11 :

- greutate proprie : 12,5 kg.

- latimea sezutului : 46 cm

- latimea totala a scaunului : 65 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Fotoliu rulant cu antrenare manuala din aluminiu MFA11

Fotoliu rulant cu antrenare manuala din aluminiu MFA11

Scrieți-vă părerea