Categorii

Promotii

Toate promotiile

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele saboti dama PRODUSE RECOMANDATE cadru de mers pliabil

Producători

Cadru de mers fix MCF01

Cadru de mers fix MCF01

Cadrul de mers fix MCF 01 este realizat din aluminiu anodizat, avand o greutate proprie de numai 1,4 kg. , ceea ce contribuie la confortul utilizatorului

ATENTIE : produsul se livreaza montat si se tarifeaza volumetric!

-10,00 lei

150,00 lei

Promotie Promotie!

140,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

30 alte produse din aceași categorie:

Cadru de mers fix MCF01 <div id="tab-description" class="tab-content" style="display: block;"> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Cadrul de mers fix</strong> M<strong>CF 01</strong> ofera posibilitatea utilizatorului de a se deplasa independent de prezenta unui insotitor si se adreseaza persoanelor care dispun de o capacitate limitata de deplasare, care manifesta probleme de echilibru in mers sau care se afla in faza de recuperare postoperatorie. Se poate utiliza atat in interiorul locuintei, cat si in exterior.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Cadrul de mers fix MCF 01</strong> este realizat din aluminiu anodizat, avand o greutate proprie de numai 1,400 kg. , ceea ce contribuie la confortul utilizatorului.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Pe partile laterale este dotat cu manere de sprijin ergonomice fabricate din polipropilena , iar picioarele sunt prevazute cu amortizoare ( pufere ) din cauciuc solid interschimbabile , care confera o mare aderenta la sol .</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Utilizatorul are posibilitatea reglarii in inaltime a cadrului, in functie de necesitati. Cadrul este prevazut pe fiecare picior este cu orificii de reglare in inaltime, iar ajustarea se face la fiecare 2,5 cm.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Se recomanda verificarea periodica a amortizoarelor de cauciuc ale celor patru picioare si inlocuirea acestora in cazul in care manifesta un grad ridicat de uzura.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Caracteristicile tehnice ale<strong> cadrului de mers fix</strong> M<strong>CF 01</strong>:</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- greutate proprie : 1,4 kg.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- latimea maxima a partii trapezoidale : 66,5 cm</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- adancimea : 50 cm.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- inaltimea reglabila : 82 cm → 92 cm</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- greutate maxima utilizator : 100 kg.</span></p> </div>
140,00 lei

Informatii

Cadrul de mers fix MCF 01 ofera posibilitatea utilizatorului de a se deplasa independent de prezenta unui insotitor si se adreseaza persoanelor care dispun de o capacitate limitata de deplasare, care manifesta probleme de echilibru in mers sau care se afla in faza de recuperare postoperatorie. Se poate utiliza atat in interiorul locuintei, cat si in exterior.

Cadrul de mers fix MCF 01 este realizat din aluminiu anodizat, avand o greutate proprie de numai 1,400 kg. , ceea ce contribuie la confortul utilizatorului.

Pe partile laterale este dotat cu manere de sprijin ergonomice fabricate din polipropilena , iar picioarele sunt prevazute cu amortizoare ( pufere ) din cauciuc solid interschimbabile , care confera o mare aderenta la sol .

Utilizatorul are posibilitatea reglarii in inaltime a cadrului, in functie de necesitati. Cadrul este prevazut pe fiecare picior este cu orificii de reglare in inaltime, iar ajustarea se face la fiecare 2,5 cm.

Se recomanda verificarea periodica a amortizoarelor de cauciuc ale celor patru picioare si inlocuirea acestora in cazul in care manifesta un grad ridicat de uzura.

Caracteristicile tehnice ale cadrului de mers fix MCF 01:

- greutate proprie : 1,4 kg.

- latimea maxima a partii trapezoidale : 66,5 cm

- adancimea : 50 cm.

- inaltimea reglabila : 82 cm → 92 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Cadru de mers fix MCF01

Cadru de mers fix MCF01

Scrieți-vă părerea