Categorii

Promotii

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele saboti dama PRODUSE RECOMANDATE cadru de mers pliabil

Producători

Biberon integral din silicon moale Vital Baby Airflow - 250ml, 0 luni+

Biberon integral din silicon moale Vital Baby Airflow - 250ml, 0 luni+

Sistem avansat anti-colici Airflow

Setul cuprinde biberon din silicon de 250 ml + Tetina anti-colici, 3 orificii, flux lent, 0 luni+

 

F2BB8

39,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

13 alte produse din aceași categorie:

Biberon integral din silicon moale Vital Baby Airflow - 250ml, 0 luni+ <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Scurta descriere:</strong></span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- INOVATIE!!! Atat biberonul cat si tetina sunt fabricate integral din silicon moale, ceea ce favorizeaza alternanta biberon-san!  </span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- Sistem avansat anti-colici Airflow, datorita tetinei anti-colici, cu 3 orificii  </span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- Imita textura sanului mamei  </span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- nu contine BPA</span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- nu contine Latex</span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- nu contine PVC</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000;"><strong><span style="font-size: 10pt;">Descrierea produsului:</span></strong></span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Alaptatul este cel mai natural si mai hranitor mod de a contribui la buna dezvoltare a bebelusului. Cand insa acesta nu este posibil, tetinele Vital Baby Nurture fara BPA impreuna cu biberoanele noastre din silicon medical moale, pot fi folosite cu succes pentru a bea apa sau pentru a alimenta bebelusul cu lapte matern sau cu formula de lapte praf. </span><br /><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Sistem avansat anti-colici Airflow.  Valvele triple anti-vidare asigura un flux continuu de lapte, prevenind inghitirea aerului. Tetinele anti-colici Airflow nu permit crearea vidului in biberon, fluxul de lapte fiind mult mai usor de controlat de catre bebelus. In acelasi timp se reduc si durerile cauzate de colici. </span><br /><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Datorita formei biberonului, acesta este usor de tinut si astfel veti putea  hrani bebelusul intr-o pozitie similara alaptatului.</span><br /><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Poate fi sterilizat la cuptorul cu microunde, la rece sau cu aburi.  </span><br /><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Creat si fabricat la cele mai inalte standard de calitate si siguranta, conform reglementarilor BS EN 14350.</span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Setul cuprinde biberon din silicon de 250 ml + Tetina anti-colici, 3 orificii, flux lent, 0 luni+</span></p> <p><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Producator: Vital Baby - Marea Britanie</span><span style="color: #000000;"> </span></p>
39,00 lei

Informatii

Scurta descriere:

- INOVATIE!!! Atat biberonul cat si tetina sunt fabricate integral din silicon moale, ceea ce favorizeaza alternanta biberon-san! 

- Sistem avansat anti-colici Airflow, datorita tetinei anti-colici, cu 3 orificii 

- Imita textura sanului mamei  

- nu contine BPA

- nu contine Latex

- nu contine PVC

Descrierea produsului:

Alaptatul este cel mai natural si mai hranitor mod de a contribui la buna dezvoltare a bebelusului. Cand insa acesta nu este posibil, tetinele Vital Baby Nurture fara BPA impreuna cu biberoanele noastre din silicon medical moale, pot fi folosite cu succes pentru a bea apa sau pentru a alimenta bebelusul cu lapte matern sau cu formula de lapte praf.
Sistem avansat anti-colici Airflow.  Valvele triple anti-vidare asigura un flux continuu de lapte, prevenind inghitirea aerului. Tetinele anti-colici Airflow nu permit crearea vidului in biberon, fluxul de lapte fiind mult mai usor de controlat de catre bebelus. In acelasi timp se reduc si durerile cauzate de colici. 
Datorita formei biberonului, acesta este usor de tinut si astfel veti putea  hrani bebelusul intr-o pozitie similara alaptatului.
Poate fi sterilizat la cuptorul cu microunde, la rece sau cu aburi.  
Creat si fabricat la cele mai inalte standard de calitate si siguranta, conform reglementarilor BS EN 14350.

Setul cuprinde biberon din silicon de 250 ml + Tetina anti-colici, 3 orificii, flux lent, 0 luni+

Producator: Vital Baby - Marea Britanie 

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Biberon integral din silicon moale Vital Baby Airflow - 250ml, 0 luni+

Biberon integral din silicon moale Vital Baby Airflow - 250ml, 0 luni+

Scrieți-vă părerea