Categorii

Promotii

Toate promotiile

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE handicap FARMOMED.RO fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti leon saboti din piele ECHIPAMENTEMEDICALE saboti dama

Producători

Baston ortopedic din aluminiu BLB04

Baston ortopedic din aluminiu BLB04

Bastonul din aluminiu BL B04 se poate utiliza de persoane in varsta , persoane avand dificultati de echilibru pe durata deplasarii, persoane cu handicap. Este importanta ajustarea corecta pe inaltime a bastonului, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o deplasare sigura si eficienta.

40,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

30 alte produse din aceași categorie:

Baston ortopedic din aluminiu BLB04 <div id="tab-description" class="tab-content" style="display: block;"> <div id="tab-description" class="tab-content" style="display: block;"> <div id="tab-description" class="tab-content" style="display: block;"> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Bastonul ortopedic din aluminiu BL B04</strong> este un baston medical fabricat din aluminiu anodizat, avand culoarea bronzului, cu o greutate proprie de numai 0,350 kg., ceea ce ii confera usurinta in exploatare si siguranta in manevrabilitate. Manerul ergonomic in forma de “T” este realizat din lemn acoperit cu o pelicula subtire de lac , ceea ce asigura o buna prindere si confort in utilizare . Bastonul poate fi folosit cu ambele maini.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Bastonul din aluminiu</strong> se poate ajusta in inaltime , in functie de necesitatea utilizatorului, reglaj posibil in 10 trepte. Reglarea se face din 2,5 cm. in 2,5 cm, prin apasarea unui buton aflat pe corpul bastonului, urmata de infiletarea inelului de siguranta in forma de piulita .</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Modelul este prevazut cu amortizoare ( puffere ) din cauciuc antiderapant ce asigura o aderenta ridicata la sol si reduc considerabil zgomotul . Amortizoarele bastonului de aluminiu se poate uza in timp pe masura folosirii . Este recomandata verificarea periodica a amortizoarelor bastonului dumneavoastra si schimbarea acestora daca manifesta un grad ridicat de uzura , pentru a beneficia de un confort sporit in exploatare si o siguranta ridicata pe durata deplasarii.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Bastonul din aluminiu BL B04</strong> se poate utiliza de persoane in varsta , persoane avand dificultati de echilibru pe durata deplasarii , persoane cu handicap . Este importanta ajustarea corecta pe inaltime a bastonului , pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o deplasare sigura si eficienta.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Caracteristicile tehnice ale <strong>bastonului din aluminiu BL B04 </strong>:</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- greutate proprie : 0,350 kg.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- lungime baston : min. 71 cm – max. 94 cm</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- inaltime utilizator : 1,50 – 1,95 m</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- greutate maxima utilizator : 100 kg.</span></p> </div> </div> </div>
40,00 lei

Informatii

Bastonul ortopedic din aluminiu BL B04 este un baston medical fabricat din aluminiu anodizat, avand culoarea bronzului, cu o greutate proprie de numai 0,350 kg., ceea ce ii confera usurinta in exploatare si siguranta in manevrabilitate. Manerul ergonomic in forma de “T” este realizat din lemn acoperit cu o pelicula subtire de lac , ceea ce asigura o buna prindere si confort in utilizare . Bastonul poate fi folosit cu ambele maini.

Bastonul din aluminiu se poate ajusta in inaltime , in functie de necesitatea utilizatorului, reglaj posibil in 10 trepte. Reglarea se face din 2,5 cm. in 2,5 cm, prin apasarea unui buton aflat pe corpul bastonului, urmata de infiletarea inelului de siguranta in forma de piulita .

Modelul este prevazut cu amortizoare ( puffere ) din cauciuc antiderapant ce asigura o aderenta ridicata la sol si reduc considerabil zgomotul . Amortizoarele bastonului de aluminiu se poate uza in timp pe masura folosirii . Este recomandata verificarea periodica a amortizoarelor bastonului dumneavoastra si schimbarea acestora daca manifesta un grad ridicat de uzura , pentru a beneficia de un confort sporit in exploatare si o siguranta ridicata pe durata deplasarii.

Bastonul din aluminiu BL B04 se poate utiliza de persoane in varsta , persoane avand dificultati de echilibru pe durata deplasarii , persoane cu handicap . Este importanta ajustarea corecta pe inaltime a bastonului , pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o deplasare sigura si eficienta.

Caracteristicile tehnice ale bastonului din aluminiu BL B04 :

- greutate proprie : 0,350 kg.

- lungime baston : min. 71 cm – max. 94 cm

- inaltime utilizator : 1,50 – 1,95 m

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Baston ortopedic din aluminiu BLB04

Baston ortopedic din aluminiu BLB04

Scrieți-vă părerea