Categorii

Promotii

Toate promotiile

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE saboti leon handicap fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti din piele saboti dama PRODUSE RECOMANDATE cadru de mers pliabil

Producători

Baston ortopedic din aluminiu BPA01

Baston ortopedic din aluminiu BPA01

Bastonul ortopedic din aluminiu BP A01 reglabil pe inaltime este un baston medical fabricat dintr-un aliaj de aluminiu , culoare argintie, avand o greutate proprie de numai 0,350 kg.

35,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

30 alte produse din aceași categorie:

Baston ortopedic din aluminiu BPA01 <div id="tab-description" class="tab-content" style="display: block;"> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Bastonul ortopedic din aluminiu BP A01 </strong>este un baston medical fabricat dintr-un aliaj de aluminiu, culoare argintie, avand o greutate proprie de numai 0,350 kg., ceea ce ii confera o mare manevrabilitate si usurinta in utilizare. Manerul in forma de “T” este realizat din polipropilena de inalta densitate, foarte rezistent in timp si asigurand o aderenta sporita pe durata utilizarii. Bastonul poate fi utilizat cu ambele maini.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Bastonul din aluminiu</strong> este reglabil pe inaltime , in functie de necesitatea utilizatorului, reglaj posibil in 10 trepte. Reglarea se face din 2,5 cm. in 2,5 cm, prin apasarea unui buton aflat pe corpul produsului, urmata de infiletarea inelului de siguranta in forma de piulita.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Modelul este prevazut cu un amortizor ( puffer) din cauciuc antiderapant ce asigura o aderenta ridicata la sol si reduce considerabil zgomotul . Amortizorul bastonului de aluminiu se poate uza in timp pe masura folosirii . Se recomanda verificarea periodica a amortizorului bastonului dumneavoastra si schimbarea acestuia daca manifesta un grad ridicat de uzura , pentru a beneficia de un confort sporit in exploatare si o siguranta ridicata pe durata deplasarii.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;"><strong>Bastonul din aluminiu BP A01</strong> se poate utiliza de persoane in varsta , persoane avand dificultati de echilibru pe durata deplasarii , persoane cu handicap . Este importanta ajustarea corecta pe inaltime a bastonului , pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o deplasare sigura si eficienta.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">Caracteristicile tehnice ale <strong>bastonului din aluminiu BP A01 </strong>:</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- greutate proprie : 0,350 kg.</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- lungime baston : min. 71 cm – max. 94 cm</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- inaltime utilizator : 1,50 – 1,95 m</span></p> <p style="text-align: justify;"><span style="color: #000000; font-size: 10pt;">- greutate maxima utilizator : 100 kg.</span></p> </div>
35,00 lei

Informatii

Bastonul ortopedic din aluminiu BP A01 este un baston medical fabricat dintr-un aliaj de aluminiu, culoare argintie, avand o greutate proprie de numai 0,350 kg., ceea ce ii confera o mare manevrabilitate si usurinta in utilizare. Manerul in forma de “T” este realizat din polipropilena de inalta densitate, foarte rezistent in timp si asigurand o aderenta sporita pe durata utilizarii. Bastonul poate fi utilizat cu ambele maini.

Bastonul din aluminiu este reglabil pe inaltime , in functie de necesitatea utilizatorului, reglaj posibil in 10 trepte. Reglarea se face din 2,5 cm. in 2,5 cm, prin apasarea unui buton aflat pe corpul produsului, urmata de infiletarea inelului de siguranta in forma de piulita.

Modelul este prevazut cu un amortizor ( puffer) din cauciuc antiderapant ce asigura o aderenta ridicata la sol si reduce considerabil zgomotul . Amortizorul bastonului de aluminiu se poate uza in timp pe masura folosirii . Se recomanda verificarea periodica a amortizorului bastonului dumneavoastra si schimbarea acestuia daca manifesta un grad ridicat de uzura , pentru a beneficia de un confort sporit in exploatare si o siguranta ridicata pe durata deplasarii.

Bastonul din aluminiu BP A01 se poate utiliza de persoane in varsta , persoane avand dificultati de echilibru pe durata deplasarii , persoane cu handicap . Este importanta ajustarea corecta pe inaltime a bastonului , pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o deplasare sigura si eficienta.

Caracteristicile tehnice ale bastonului din aluminiu BP A01 :

- greutate proprie : 0,350 kg.

- lungime baston : min. 71 cm – max. 94 cm

- inaltime utilizator : 1,50 – 1,95 m

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Baston ortopedic din aluminiu BPA01

Baston ortopedic din aluminiu BPA01

Scrieți-vă părerea