Categorii

Promotii

Toate promotiile

Buletin de stiri

Etichete

saboti medicali CELE MAI VANDUTE PRODUSE saboti leon saboti din piele handicap fotoliu rulant fotoliu rulant pliabil saboti dama PRODUSE RECOMANDATE cadru de mers pliabil

Producători

Aparat de ambalare in vid Laica VT3108 Compact

Aparat de ambalare in vid Laica VT3108 Compact

Aparat de ambalare in vid a alimentelor (compresor putere 90W) pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete

Disponibilitate: Livrare oriunde in tara in 48 de ore!

F17VD1

320,00 lei

Adauga in cos

Adaugă la lista de dorințe

10 alte produse din aceași categorie:

Informatii

Detalii Aparat de ambalare in vid Laica VT3108 Compact - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete

Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3108ambalare in vid laica

Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3108.

Aparatul de vidat Laica VT3108 absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.

Laica VT3108 functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.

Utilizarea aparatului

Butonul pornire/oprire. Prin apasarea acestui buton:

  • Dispozitivul realizeaza automat vidarea si sigilarea pungii.
  • Dispozitivul realizeaza sigilarea pungilor (functia de lipire a pungilor), daca se utilizeaza rola
  • Acest buton se apasa prin presiunea exercitata de capacul inchis, incepand imediat aspirarea aerului si etansarea pungii.
  • Pentru oprirea procesului de vidare puteti apasa butonul "Cancel".

Compresorul are un debit de aer de 9 litri/minut.

Aparatul de vidat Laica VT3108 are in dotare 10 pungi pt alimente de dimensiunile 25 cm x 29 cm.

Laica VT3108 este in garantie timp de 2 ani.

Specificatii tehnice:

  • capacitate max 9 l/min;
  • putere compresor: 90W;
  • putere de aspirare: -750 mbar;
  • alimentare la priza 220V-50 Hz;
  • dimensiuni 30 cm (L) x 14,7 mm (A) x 8 (H) cm;
  • latimea maxima a pungii: 25 cm;
  • greutatea: 0,9 kg.

Pachetul contine:  aparat de vidat Laica VT3108, 10 pungi (25 x 29 cm), garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.

Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele consumabile:

  • VT3503: 20 pungi pt. vidare alimente 20 x 28 cm;
  • VT3506: kit aspirare + 3 pungi reutilizabile 23 x 26 cm;
  • VT3507: 10 pungi reutilizabile 23 x 26 cm;
  • VT3508: 2 role pt vidare alimente 20 x 600 cm.

 

Ambalarea in vid - descrierea procedeului:

Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.

Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.

In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.

Avantajele ambalarii alimentelor in vid:

  • Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
  • Economiseste spatiu in frigider;
  • Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.

Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:

Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupaambalare in vid
Carne4-5 luni15-20 luni
Peste3-4 luni12 luni
Legume10 luni18-24 luni

 

Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupaambalare in vid
Carne cruda2-3 zile6-9 zile
Peste proaspat1-3 zile4-5 zile
Vanat2 zile6 zile
Salam feliat4-6 zile22 zile
Salam7-14 zile25-40 zile
Cascaval6-20 zile25-60 zile
Legume1-4 zile8-10 zile
Fructe5-8 zile10-14 zile
Paste/Orez/Lasagna2-3 zile6-9 zile
Carne gatita3-4 zile10-15 zile
Dulciuri, deserturi5 zile18-20 zile

 

Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupa ambalare in vid
Paine2 zile6-8 zile
Biscuiti4-5 luni12 luni
Paste/orez6 luni12 luni
Faina4 luni12 luni
Cafea3 luni12 luni
Ceai5 luni12 luni
Fructe uscate4 luni12 luni

 

Accesorii

Comentarii

Scrieți-vă părerea

Aparat de ambalare in vid Laica VT3108 Compact

Aparat de ambalare in vid Laica VT3108 Compact

Aparat de ambalare in vid a alimentelor (compresor putere 90W) pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete

Scrieți-vă părerea